fredag 2. juli 2010

Takk og lov for Gunn Helen!

Denne uken har Gunn Helen vært vår reddende engel! Takket være henne har vi kommet oss på jobb og ikke minst har guttene storkost seg og priset sommeren sammen med min fantastiske kusine.

Tirsdag var hun med opp i Solemskogen sammen med guttene og meg, og de lekte og koste seg.

Det var en vellykket tirsdag med leking, dumping, is og druer. Gunn Helen klarte til og med å lure Haakon til å gå mange meter utendørs ved å bare leie i en hånd!

Onsdagen bestemte Gunn Helen seg for å bli igjen på Trosterud og se hvordan det gikk uten barnehage og kontor-mamma i nærheten. Jeg bøyer meg i støvet over jenta, for guttene viste seg ikke fra sin beste side da regnet kom og de etterhvert ble tvunget til å trekke inn...

Heldigvis var det litt opphold på formiddagen og guttene fikk aktivisert seg i huskene og sandkassen!

Inne streiket guttene på sovefronten, og kastet seg over lekene. Emil ville gjerne gjerne både bygge, pusle og lese bok, men det er ikke lett med en Haakon luskende rundt seg...

Heldigvis skremte ikke guttene vekk Gunn Helen med sine sure miner på onsdag og hun stilte opp på torsdag også! Hun ankom 7.30 med strålende sol og planer om å nyte parklivet med guttene. Jeg reiste på jobb og hun overtok morgenstellet.

Parken på Tøyen var utrolig morsom! Det var både sand, gyngehest og sklie! Gutta digger sklier og vil gjerne opp også på egenhånd.

"Kom igjen, Emil! Duene er DER oppe! Få opp farta om vi skal fange de!". Guttene hadde sitt fulle hyre med å forsøke å fange duer, måker og småfugl. De peker, roper "se!" og lager fuglelyder (alle fugler lager visst lik lyd i guttenes hoder...).

På vei hjem spanderte Gunn Helen is på guttene og steg enda mer i gradene hos Knoll & Tott!

Jammen stilte hun ikke opp for oss i dag også! Vi er deg evig takknemlig, Gunn Helen! Det har vært så herlig å kunne reise på jobb og være trygge på at guttene har det bra og koser seg, noe vi ikke er i tvil om at de har gjort.
Guttene koste seg og lekte på lekeplassen i andre enden av borettslaget i dag helt til pappa kom bort etter jobb. Og her var det huske, hurra!

Haakon koser seg i pappas gamle lastebil, den er nesten like tøff som gutten som sitter oppi!

Vel hjemme igjen hadde Haakon fått nok etter en uke der de hadde sett pappa litt lite, nå passer han på å låse så ikke pappa kan stikke av igjen!

Nok en gang, tusen takk for all hjelp, Gunn Helen. Du har vært umistelig og vi er så glad for at du har tatt godt vare på guttene våre og gitt de flotte opplevelser og minner denne uken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar