søndag 4. juli 2010

Vi nyter sommer og sol første helgen i juli!

Denne helgen var satt av til familiemoro! Vi hadde store planer om endelig å komme oss på en av båtene i Oslofjorden denne lørdagen, men Yr spådde regn og vi våknet opp til grå himmel og vind... Derfor pakket vi sammen og reiste opp til Solemskogen istedet, der koste vi oss på lekeplassen før lunsj.


Gutta koste seg i sandkassa og sovnet utmattet i vogna etter lunsj og mens de sov de uskyldiges søvn, satte vi igang inne og fikk fikset på småting. Vi fikk opp bilder, tavle, aviskurv, magnettavler og ryddet i permer, jammen er vi effektive!

Søndagen var allerede planlagt lang tid på forhånd, i dag skulle gutta og jeg få besøk av bestemor og bestefar på Kongsberg mens pappa skulle til Lillestrøm på quiz og fotballkamp.
Gutta lot mamma sove lenge i dag og koste seg med bok i sofaen sammen med pappa. 


Så sto mamma opp og pappa reiste med bussen. Da samlet vi sakene våre og ruslet ut til Fagerholt barnehage. Guttene koser seg der og det er jo bra i og med de starter der om en måned!


 Guttene storkoser seg på huskene! De roper, ler og peker på himmelen mens de prøvende svinger med armer og ben for å få større fart.


Haakon tar seg en tur med pappas gamle bil, han er stolt og kry! Den flotte bilene kan trille på både sand og gress og Haakon dytter ivrig i vei!

Og mens Haakon tar seg en biltur, koser Emil seg når han endelig får ha bøtter og spader i fred fra Bulle-Bølle! Hurra!!!


Og plutselig, DER kom BESTEMOR og BESTEFAR!!! HURRAAAA!!! Guttene jubler i kor og skynder seg å vise frem alle de kule lekeapparatene i barnehagen.


Så sovner en utslitt Emil på huska og bestemor legger han for en liten powernap i vogna. Haakon benytter anledningen til å kose seg med en av sine favoritter, nemlig druer! Han deler gjerne og bestefar sier ikke nei takk og lar seg villig sjarmere.


Så er det middagstid og vi finner terrassen, grillen, UV-draktene og badebalja! Gutta storkoser seg og sniker til seg både pølsebrød og grillede maiskolber!
Etterhvert kommer også onkel og tante på besøk og guttene viser seg fra sin beste side. Og jammen godt er det, for i morgen kommer tante og onkel og henter bøllene, de skal overnatte på Tøyen og jeg tror tante og onkel er veldig spent på hvordan det skal gå...

Vi takker for et kjempekoselig besøk og ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar