mandag 28. juni 2010

Veiing, måling og vaksinering...

Da var det plutselig tid for 15 månederskontroll! FY som tiden flyyyyr!

Når vi kom inn på helsestasjonen ble vi møtt av en veldig blid og fornøyd Mathea og hennes herlig mamma, Camilla. Haakon og Emil synes det var helt topp å se de igjen og ikke minst synes Emil det var gøy med vekten! Den hadde store flotte knapper å trykke på og det var bare såvidt vi rakk å se hvor mange kilo gutten vår nå har blitt før han klarte å nulle ut alt... Han var strålende fornøyd med egen innsats og lo godt da vi hadde plunder med å få veid Haakon! Når det var hans tur hadde nemlig Emil klart å få vekten til å stoppe når den gikk over 7,5 kilo! Haakon måtte løftes av og på flere ganger før vi endelig fikk det i orden og til slutt kunne vi konstantere at Haakon er 10,8 kilo og Emil 10,2 kilo. 
Så var det sprøytetid... Emil var førstemann ute og ble så perpleks at han ikke rakk å starte å gråte før det hele var over! Dermed var det Haakon sin tur og han brølte fra første stund, forsøkte å få tak i sprøyten og endte opp med å få både Emil og Mathea med seg i sympatigråt! Så var det Mathea sin tur, guttene satt trygt på mammas fang og fulgte med og plutselig etter et snaut minutt var nålestikk og plaster glemt og alle tre ville ned på gulvet og leke!

Så var det på tidet å si takk for nå til Mathea og Camilla og Mathea smilte til guttene og de vinket pent tilbake!


Jammen er det herlig med så koselige naboer og takk og lov for at guttene allerede nå har fått seg noen kompiser de så tydelig viser glede over å se igjen hver gang vi møtes!
Takk for i dag, Camilla og Mathea, det var veldig hyggelig å treffe dere igjen :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar