onsdag 23. juni 2010

Ufrivillig dugnad??

Helgen som var ble nyttet i Solemskogen. Lørdagen hadde vi med oss naboene, Camilla, Steinar og deres datter Mathea og min tidligere kollega Linda og hennes sønn Julian.
Meningen var at vi skulle kose oss på uteområdet og nyte sommeren og sola og gi ungene muligheten til å utforske litt nytt mens vi voksne skulle kose oss med grillspyd og godt selskap, og en stund så det ut til at været ville holde og ungene koste seg!
Guttene rakk akkurat å spise lunsjen sin ute og leke en liten stund før det var leggetid i vogna. Så fort de sovnet gikk vi en tur inn for å vise frem lokalene og for å varme oss, for til tross for glimt av sol ute var vinden kald og langt fra sommervarm!
Men midt i dubben til ungene kom den ene regnbygen etter den andre, avløst av kraftig vind og gråe skyer. Vi forble inne, men gjorde flere forsøk på å tenne engangsgrillene ute. Til tross for iherdig innsats måtte vi til slutt gi tapt og innse at grillene var imot oss og nektet å bli varme. Dermed endte vi opp med å legge spydene i ovnen og hadde picknic inne.

Guttene storkoste seg i vannrenna og lo så tårene trillet!

Julian snuser på tømreryrket, drill er spennende!

Alle forsøker så godt de kan å trøste en fortvilet Emil, til ingen nytte!

Så var det endelig mat!Haakon og ku koser seg i expedit-hyllene pappa og Steinar satte opp, 
utrolig spennende å krabbe igjennom!

Vi takker alle sammen for en flott dag og god hjelp til montering og rydding!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar