søndag 27. juni 2010

For en uke!!!

Mandagen startet pappa opp igjen på jobb etter mange uker hjemme i permisjon. Han gledet seg ikke og kunne ikke skjønne hvordan guttene skulle klare seg uten pappaen sin så mange timer!!!
Guttene ante fred og ingen fare når de sto opp og pappa var der. Han tro til med bleieskift og sang før han plutselig vinket, sa hadet og GIKK!!! KRIIIIISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Haakon holdt på å sprekke av sinne og Emil sin underleppe skalv før gutten knakk sammen på gulvet og bare ulte. Hva i alle dager skulle pappa uten de??!?
Ingen ting hjalp før mamma tok på de sko og plasserte de i vogna. Hva skjer nå? På vei til ukjent stoppested stoppet mamma bilen og plukket opp noen. Joo, gutta kunne akkurat huske kusina si, Jeanette, og smilte litt prøvende til henne når vi endelig alle sammen gikk ut av bilen og stoppet utenfor mammas jobb. Da ble smilet bredere, her hadde de vært før og lekt og hatt det gøy!

Jeanette og guttene koser seg ute i sola.
Etter noen klemmer, gode ord og smil fra Jeanette falt guttene til ro sammen med henne og koste seg veldig ute i barnehagen. Når mamma kom ut for å få de med seg hjem oppdaget de ikke engang at jeg kom, de var mye mer opptatt av Jeanette og den store trallen hun trakk de rundt i!
Tirsdagen kom og guttene murret misfornøyd da pappa gikk, men da mamma kom med sandalene i hånd kom smilene tilbake og begge krabbet med stø kurs ut i gangen der vogna sto.
Gjensynsgleden var stor da vi plukket opp Jeanette og satte kurs mot barnehagen igjen. Nok en herlig dag med sol, sommer, barnehage og Jeanette ble tatt i mot med åpne armer!

Onsdag morgen våknet vi tidlig av en brølende Haakon som mente at det var morgen og på tide å stå opp allerede halv fem... Til hans store fortvilelse ristet mamma og pappa oppgitt på hodet og ba han legge seg igjen, det var fortsatt natt. Haakon brølte enda mer, det var bare tull at det var natt, solen skinner ikke om natta! 
Klokka nærmer seg seks og endelig begynner mamma og pappa å stå opp, Haakon er like fortvilet og dødelig fornærmet... Så ringer telefonen. Vår kjære niese Jeanette har falt av sykkelen og fått brudd i håndleddet. Hva gjør vi??
Guttene ender opp med å bli med mamma på jobb. Dagen skulle gå med til å kaste søppel og til å skape struktur og ryddighet i rommene oppe i 2. etg.

Guttene hjelper til så godt de kan. De låser alt de kommer over og storkoser seg i alt rotet! Tenk så mye spennende å utforske!

Litt utpå dagen får de også se en frosk, guttene var nok mer fascinert enn mamma...

Etter å han hatt med guttene på jobb både onsdag og torsdag var det en litt sliten mamma som kom hjem av jobb på torsdag ettermiddag. De er utrolig søte guttene våre, men å være mamma mens man er på jobb er krevende!

Fredag morgen dukket plutselig pappa opp uten arbeidstøy, men guttene tenkte ikke så mye over det. Når de så mamma ferdig påkledd og klar for å gå ble skuffelsen stor når jeg forsvant ut døra UTEN de!
I dag var det guttenes tur til å holde hverandre og pappa med selskap, mamma trengte å være litt på jobb uten sine to gode hjelpere...

Så fort mamma forsvinner på jobb starter guttene å mase på pappa. De vil UUUUT!!!
Og ut kommer de. Med regnbukse og solhatt inntar de sandkassa og setter igang med bøtter og spader.

Så er det huska som får kjørt seg!

Men nå begynner Haakon å bli utålmodig, skal han ikke få komme inn i barnehagen der de andre ungene leker?? Han savner andre barn å leke med og herme etter...
Vi fikk utrolig nok beskjed om at begge guttene får starte sammen i Fagerholt i august, og jammen kom det ut to damer fra barnehagen og lurte på om guttene var Haakon og Emil og hilste pent på både guttene og pappa. 

Så var det på tide med "sisten"!
Pappa, kommer du ikke eller???


Etter å ha kost seg ute en hel dag med pappa og slitt han godt ut ropte guttene "Hurra" når yoghurten kom på bordet og de fikk prøve å spise helt selv!

Det ble en rolig og koselig fredagskveld der hele familien var samlet. Vi krysser fingrene for at guttene snart venner seg til varmen, kanskje det blir litt mindre jamring og litt bedre bleier?
Vi ønsker Jeanette GOD BEDRING!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar