mandag 28. juni 2010

Jobb, jobb og atter jobb!

Når man har med seg to små hjelpere på jobb må man etter kort tid innse at til tross for iherdig innsats klarer man ikke å være like effektiv på jobb som man klarer å være alene... Derfor måtte jeg ta lørdagen til hjelp og med god innsats fra min kjære forlovede fikk vi unna mesteparten av de store tingene og mye av småplukket. Første stopp var IKEA og guttene pekte ut retningen i vogna!


"Den veien, pappa!!!"
Gutta er som pappa, de blir fort lei når vi er i butikker... IKEA er intet unntak, derfor var jeg effektiv og kjapp og ved hjelp av en flott handleliste der alt var merket med hyllenummer og reolnummer var vi ferdige og sto i kassakø etter bare drøye 45 minutter!Vel fremme på Solemskogen tro guttene til og hjalp til med armer og ben...


Til og med når pappa skulle skru var de med og ved hjelp av en stjernetrekker og en ivrig Haakon fikk pappa mer hjelp enn han ønsket seg!

Like før vi var ferdige fikk vi en ny jobb. Haakon stinket! Helt ut av det blå etter to flotte dager slo magen til guttene seg igjen helt vrang og alt som kom ut rant i alle retninger. Burde ikke syke barn ha mindre energi?? Det hadde ikke guttene!
Det er i perioder som dette man er glad man har vaskemaskin og tørketrommel...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar