tirsdag 30. mars 2010

De siste dagene...

Vi har hatt maks uflaks her den siste halvannen uka og har vært syke på skift. Nå som endelig guttene begynner å komme tilbake i form har det vært min tur til å være slått ut. Denne gangen har forkjølelsen vært hard og slitsom, takk og lov for Mr. JE som har holdt seg frisk og har stått på og holdt orden på både guttene, meg og leiligheten.
Søndagen hadde vi besøk av tante og onkel. Guttene synes det var stor stas å se nye fjes og kastet seg over de. 



Her er det to gutter som lurte tante til å kjøre seg på bilen rundt i stua, til mye latter og glede for alle parter!

Her fikk Emil komme på fanget og smake på mango, tantes favoritt. Og mens Emil smakte på mangoen benyttet tante anledningen til å smake litt på gutten. Den siste uka har Emil spesielt blitt en skikkelig kosegutt og han sier ikke nei takk til å slappe av litt på fanget!


Så hoppet Emil over på onkel sitt fang. Han fikk latterkrampe da Emil tok tak i hakkepinnene mine og viste de frem på en litt hardhendt måte!



Så kom pappa hjem etter en flott kveld på Åråsen! Lillestrøm vant 6-0 over Hønefoss og stemninga på stadion hadde vært på topp, dermed var det en veldig glad og munter mann som kom hjem til guttene sine. De ble pyntet med pakkebånd og fikk hver din tur på gynga før de endte opp i senga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar