søndag 23. oktober 2011

Bytur!

Gutta var tålmodige og gode lørdag morgen og storkoste seg med barne-TV, bestemor og mamma. Etter mye pysjkos og moro ville gutta ut å leke på terrassen. Bamse og Ku skulle være med, bestemor forsøkte å forklare at da ville de bli kalde og derfor måtte de bli inne. Men Emil visste råd, Bamsen kunne jo bare bo inni jakka til Emil!!


Ganske raskt setter vi kursen mot byen. Bestemor skulle på G-sport å shoppe ullundertøy og i visste at der har de lekebinge i butikken! Vi hang oss med og ble lovet en tur til endene etter shoppingen.

Emil forsvinner inn i lekelandet og vi mister all kontakt...

Haakon trår til og er prøvekanin når bestemor fant vinterbukse hun ville kjøpe til guttene sine. 








Lekeburet til G-sporten er himmelen for to aktive gutter og Haakon måtte bæres ut...
På veien ut finner Haakon en sykkel han tester ut og pappa jobber hardt for å få han med seg ut av butikken!

Så stikker mamma av en liten stund, hun skal kjøpe strikkepinner til sitt neste prosjekt og gutta tar med seg bestemor og pappa på en gåtur gjennom gågata for å finne endene. På veien finner de også en graver og må stoppe opp å titte!







Etter en vellykket andemating vender vi nesa mot Bestefar som er igjen hjemme. Han har fått besøk, av tante og onkel!!!! Da er vi klare for bursdagsfeiring med taco, snacks, god drikke og kaker. Gode og slitne sovner gutta i sengene sine og kvelden er for de voksne, det er duket for bildevisning fra bestefar og bestemor sin tur til New York og tante og onkel sin tur til London!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar