onsdag 28. september 2011

Utflukt og besøk!

Søndagen fikk vi tekstmelding fra Kløftas herligste familie, de lurte på om vi ville bli med på Lindeberg gård. Selvfølgelig ville vi det! Vi pakket sakene våre i rekordfart og møtte familien Haugvik på bestemmelsesstedet, klare til å undersøke hver krik og krok av fjøs og gårdstun!


De store gutta stopper raskt opp ved fugleburet mens de minste gutta er mye mer opptatt av å smile og sjarmere verden enn av å titte på endene.
Haakon finner fort veien til kalvene og tittet gjennom sprinklene!
Men så finner Emil og Julian ut at det ligger ei diger purke i nabobingen med 15 små grisunger!!!

Haakon titter innom kaninene, men farfar har mange flere. Disse får han heller ikke klappet på, matet eller sluppet ut av buret. Haakon går raskt videre, ikke fullt så interessert i kaninene som han pleier å være.

Så er det tid for lunsj. Julian er et godt eksempel ved matbordet...
Gutta våre var mer urolige, og så fort maten var spist gjorde de alt annet enn å sitte ved bordet!
Til slutt bestemmer Julian seg for å bli med på leken og hopper ned fra benken!Søskenkjærlighet!!!


Mens vi voksne og de minste karene tok livet med ro på benken med kaffe og prat fant trekløveret en liten plenskrent i nærheten. Her var det flott å rulle! Haakon og Emil kastet seg utfor og hylte av fryd, Julian betraktet de på trygg avstand en liten stund...
...men så kastet han seg også utfor og alle tre storkoste seg en god stund!Så vinker vi til slutt farvel til Lindeberg Gård for denne gang, vi kommer helt sikkert tilbake igjen!
Vel hjemme igjen har vi med oss Julian, Kasper og Markus på besøk! Men etter en liten stund blir Emil nervøs...
...har disse gutta tenkt å spise opp toga og togbanen????
Emil søker trøst hos tante som også har kommet på besøk!
Så er det tid for å vinke hadet til Julian, småbrødrene hans og Linda og Sindre, de setter kursen mot Kløfta igjen og vi takker for en herlig dag!

Heldigvis var onkel også med tante og da gutta hadde vinket hadet til Julian var det KUN onkel for alle penga! Han fungerte perfekt som karusell, gynge og lekeapparat og gutta storkoste seg. Tante diske opp med rømmegrøt til middag og lykken var fullkommen. 
Etter en aktiv og flott dag sovnet til slutt gutta på fanget i sofaen og vi takker for en herlig dag og et flott besøk, både fra Kløfta og Tøyen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar