mandag 26. september 2011

"Mamma´n miiiiin"!

Mot slutten av uken etter vi hadde vært på tur til Praha fikk Haakon litt senvirkninger på helgen uten mamma og pappa. Når pappa reiste på jobb denne fredagen fikk han et kraftig gråteanfall og var knust for at pappa dro. Når vi var klare for å reise i barnehagen strittet han imot av alle krefter, tårene rant og han hulket "mamma miiin" mens han klemte seg inntil bena mine. Mammahjertet smeltet og det hele endte med at Haakon og jeg vinket hadet til Emil som mer enn gjerne ville være i barnehagen! Haakon fikk bli med mamma på jobb...
Vi startet inne på kontoret og gutten virket slapp og sliten, men etter et par timer begynte han å bli utålmodig. Togbanen hjalp ingen ting lengre, og til slutt kledde vi på oss og gikk ut. Da kviknet han til, særlig da en av førskolegutta kom bort og ble med han å lagde sandkaker i kopp!

Klatretårnet på lekeplassen var kjempespennende!
Det samme var dumpa, nye lekeapparater er alltid spennende og gøy!
Etter noe Haakon mente på var en hel evighet vendte vi endelig nesa hjemover igjen. Sammen gikk vi inn til barnehagen "vår" for å hente Emil, men da fikk Haakon igjen panikk! Hvorfor i alle dager skulle vi ha med han hjem???

Ikke før vi hadde samlet alle sakene til Emil og kommet oss på vei ut roet han seg ned, da oppdaget han nemlig noe utrolig spennende på trappegelenderet!!
En snegle!
Vi ble alle tre oppslukt i den lille sugekoppen og sto lenge å tittet på den og pratet om den. Guttene var supernysgjerrige og pekte og gestikulerte, jammen er jeg heldig som har to tøffe små å oppdage hverdagsgledene med!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar