lørdag 24. september 2011

Gjensynsglede!

Tirsdag morgen var det to gutter som gjorde store øyne da de kom inn på soverommet til mamma og pappa. De ventet vel å finne tante og onkel der slik de hadde gjort de siste dagene, men var tydelig glad for å finne igjen pappa og mamma! 
Vel oppe av senga etter en liten kosestund med to skjønne små, ku, bamse og masse prating var det tid for å åpne de morsomme tingene pappa og mamma hadde med seg hjem i kofferten!

Memory var spennende, men aldersmessig er de kanskje ikke helt sikre på reglene enda... Men de var utrolig morsomme å sortere og gutta kommer ivrige bort når de har funnet to like og roper "to!". Haakon forklarer også at det regner når han kommer gående med kortet der muldvarpen holder en paraply!

Puslespill var også stas, og pappa hjalp tålmodig til.

Så var det tid for mamma å reise på jobb mens pappa skulle være hjemme med gutta, barnehagen var stengt for planleggingsdag.

Pappa leker og aktiviserer bøllene halve dagen før han endelig tenker at Steinar og Mathea også har planleggingsdag, kanskje de har lyst på besøk??
Gutta kaster seg over alle lekene til Mathea og krangler og bråker om alt sammen. 

Til slutt får Mathea nok. Hun tusler bort til pappan sin og sier "Emil og Haakon gå hjem!"Heldigvis retter det hele seg når Mathea viser gutta hvordan man kan bruke sofaen som tjukkass/trampoline! 

Vi takker naboene for tålmodighet med våre noe kranglete bøller og er sjeleglade for at dere ikke er lei oss enda!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar