lørdag 24. september 2011

Farvel ,Praha, og takk for en fantastisk langhelg!

Mandagen viste Praha seg fra sin flotteste side igjen, litt mindre varmt enn dagen før og perfekt for å rusle rundt på litt lett shopping.


Et par ganger i løpet av helgen hadde vi sett dette trange "smuget" mellom to bygninger med lysføring for fotgjengere. Hver gang har det stått store forsamlinger med guidede turister foran og vi har ikke giddet vente på å se hva dette var. Men plutselig på mandagen var det tomt for turister foran lyskrysset! Vi snek oss en liten tur ned trappene og endte opp på en koselig liten restaurant. 

På vandringen rundt byen kom vi oss endelig over Karlsbrua i dagslys!  Og her snublet vi over drømmejobben, nemlig å være brovakt!!! 

Helt i starten av vår vandring over broa blir Jon Erik overrasket! Han blir huket tak i av et annet turist-par som lurer på om han ikke kan ta bilde av de. Dette blir en snakkis halve dagen etterpå, for VÅRT kamera har han nemlig nesten ikke fått røre på ferien...

Verdens beste ektemann!!!Et par av statuene og dekorasjonene på broa brakte visst lykke å ta på og de var virkelig blankpolerte!!
Så var vi over Karlsbroa. En folksom og travel opplevelse, men absolutt spesiell!

Så snublet vi over et torturmuseum! Klart vi måtte inn å titte! Men det i Amsterdam var absolutt mye bedre.


Så var det tid for tidlig middag. På en fin italiensk restaurant endte vi opp med deilig pasta og nydelig dessert.


Så er ferien over og vi vender nesa mot flyplassen. Vi savnet begge de skjønne bøllene våre hjemme og gledet oss til å se igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar