mandag 25. oktober 2010

Hakket slumreteppe

Etter nesten 8 måneder er endelig lappeteppet i ulike hakketeknikker ferdig! Det har vært mye jobb og i lange perioder har det ligget på vent til jeg nok en gang har orket å ta det frem og fortsette...

Det endelige resultatet, hakket lappeteppe i ulike teknikker og ulike varianter av rosa og lilla. Det hele er kantet med et halvtykt garn i hvitt.

Jeg er ganske så fornøyd med resultatet og at det er godt og varmt kan jeg love! Det merker man når man sitter med det i fanget mens man kanter og setter bitene sammen.

Hva synes du?

4 kommentarer:

 1. så fint :) Du er kjempeflink til å strikke Signe-Irene!! Skulle ønske jeg kunne slikt. Jeg får øve meg :) driver å strikker skjerf nå, men blir ikke så fint som det du lager
  Klem Nina

  SvarSlett
 2. Hei Nina! Så koselig :-) Øvelse gjør mester og med litt trening er det mye fint å lage :-) Det er en kjærkommen avkobling å ha strikketøyet i hendene når ungene er i seng!

  SvarSlett
 3. Knallfint og sikkert veldig deilig å ha med seg på sofaen seine haustkveldar! Kor stort er teppet eigentleg? Og du må vere tålmodig som har greidd å fullføre eit så stort arbeide. (Sjølv blir eg lei viss ting tar meir tid enn ei veke..)

  SvarSlett
 4. Vet ikke om tålmodig er rette ordet, for det ble lagt bort flere ganger! Tok meg mange måneder å få det ferdig, mye fordi jeg ikke orket å se på det i perioder... Helt enig med deg at de beste prosjektene er de som går unna i løpet av ei uke eller to :-)
  Takk for komplimentene!

  SvarSlett