torsdag 18. mars 2010

Vi feiret bursdag litt før tiden!

Mr. JE sto opp med guttene i dag som i går, jeg får de fortsatt ikke opp av senga på egenhånd, men i løpet av dagen i dag har jammen hånda blitt bedre! Kanskje jeg snart kan ta opp strikkepinnene igjen??

I dag var mafiaen bedt opp, vi skulle feire 1 års dagen til Mathea, Emil og Haakon. Mathea hadde dagen sin i går og guttene har til onsdagen, men for å samle alle sammen ble vi enige om dagen i dag. Så ble dessverre Mathias til Mia syk på banen på vei opp og dermed manglet vi to herlige mennesker. Vi savnet dere veldig i dag, Mia og Mini! Håper dere blir friske til mandag, så sees vi på miljøhuset!

Her er gutta pyntet i bodyer og smekker fra bestemor i Kongsberg, klare for å ta imot bursdagsbesøk!


Før gjestene kom klatret Haakon opp i pappesken som står ved siden av pc-bordet. Når han står oppi den rekker han alt på bordet og deler villig vekk med Emil som pleier å sitte ved siden av. Problemet er jo bare at når Haakon er ferdig med å hente alt ned kommer han ikke ut av esken igjen...


Til tross for sykdom hos Mathias og Mia ble dagen en braksuksess med deilig salat og pizzasnurrer til hovedrett og muffins og kaffe til dessert.



 Mia og Mali hadde pyntet seg i nye dresser fra mormor, utrolig flotte!

Før gaveutdelinga var det tid for mat og her tester Mali ut Sack'n seat. Hun storkoste seg og følte seg som kongen på haugen med god utsikt i alle retninger!


Så var det tid for gaveutdeling for Mathea. Hun synes nok både kort, gavepapir og pyntebånd var litt mer spennende enn selve gavene, men det viktigste er jo tross alt at bursdagsbarnet er fornøyd!

Cassie ville gjerne hjelpe Mathea med å åpne gavene, men når hun så snora på kameraet mitt endret hun kurs og satte full fart mot meg og snora!


Så var det guttenes tur til å åpne pakker. Mali hjalp gjerne Haakon!
Trygt på mammas fang synes Haakon det var gøy å rive og slite i papiret og se på alt det nye som dukket opp.

Emil var litt mer skeptisk og vek ikke en tomme fra pappas fang under gaveutdelingen. Men også han synes det var spennende med nye leker og gavepapir!

Her koser vi oss alle sammen! Guttene med sine nye leker, Mathea med IKEA leken til gutta og vi voksne nyter den gode stemninga i stua.

Gutta har blitt mer og mer glad i trilla si og den blir brukt daglig nå. Begge klarer å gå noen skritt hver når de får støtte seg til gåvogna og de er like stolte over egen innsats begge to!

Emil "lader batteriene"! Det er ikke mye som er mer spennende enn støvsugeren og ledninger.


Haakon koser seg med både gåvogna og den nye lastebilen han fikk av Mathias og Mia. Lastebilen var knall og han strevde lenge med å få den opp på stuebordet før han ga opp.


Etter kveldsgrøten fikk guttene bringebær og yoghurt smoothie til dessert! De elsket det og drakk så det rant i alle retninger. Smoothien var nemlig litt for tykk for tuten i tåtekoppen og måtte derfor drikkes av vanlig kopp uten tut... To lykkelige gutter feiret bursdagen sin noen dager på forskudd og tumlet utslitt i seng litt før syv, det blir spennende å se de nye lekene sine igjen når de står opp i morgen, tenker jeg!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer på forskudd, det ser ut som dere hadde en flott feiring!

    SvarSlett
  2. Takk, ja dagen var absolutt vellykket :-)

    SvarSlett