fredag 19. mars 2010

Alt ordner seg for snille jenter!!!

Derfor tror jeg jammen jeg er utrolig snill! Som de fleste nok har fått med seg ble vogna vår ødelagt på mandag. Bremsefestet på vogna var knekt tvert av og det hele så stygt ut... De som tok en titt på den trodde ikke det var stort å gjøre med og vi forberedte oss på å måtte bla opp tusenlappene og skaffe oss en ny. Det er nemlig begrenset for hvor lenge vi hadde klart oss uten vogn, aktive som vi er! Når guttene er friske og raske er det ikke mange dagene i uka at vogna ikke er i bruk, så derfor sendte jeg Mr. JE avsted for å se hva vi kunne få gjort med problemet i dag.
Han reiste med vogna ned på Barnas Hus på Alnabru og der fantes det en utrolig dyktig reparatør som på kort tid reparerte vogna mens Mr. JE tittet rundt på utvalget av vogner i butikken. Dermed hadde vi maks flaks og fikk reparert vogna for under 500 kroner istedet for å måtte ut med nærmere 8000 for en ny en. Dermed må vi bare si oss veldig fornøyd med utfallet og sende mange varme tanker til en dyktig reparatør på Alnabru!

Resten av dagen ble en rolig dag hjemme med Knoll og Tott. De har tydelig glede av hverandre om dagen og smiler og ler mot hverandre støtt og stadig. De leker bra og utforsker alt de kommer over. Jeg blir overrasket over rekkevidden deres til tider, de får tak i det utroligste!
Her kommer noen blinkskudd fra vår koselige dag i heimen:

Gutta leker "borte-titt-tei" med hverandre etter frokost, kjempegøy!

Haakon synes det er veldig gøy med gåvogna om dagen og tar noen skritt rett som det er.


Emil har falt fullstendig for bilen han fikk av Mia og Mathias i bursdagsgave og synes det er gøy å trille den og sitte oppi den!

Når pappa tok en kjapp tur ut på terrassen fulgte guttene raskt etter for å få med seg hva som var der ute.

Det var stor stas når pappa sovnet på gulvet, da kom de begge to for å legge alle lekene sine opp på magen hans!

Guttene likte godt den hjemmelagede smoothien, men strevet litt med å drikke av vanlig kopp!



Emil stabler med klossene de fikk av bestemor og bestefar på Kongsberg, de er alltid like spennende!

Haakon koser seg på mammas fang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar