torsdag 25. februar 2010

Torsdag og åpen barnehage, herlig!

Starten på dagen var utrolig flott!
Etter halvannen måned med sunt kosthold og en forholdsvis streng hverdag på hva som skal stappes i munne har det gitt resultater! Ned 4 kilo og 6 cm rundt livet er virkelig verdt å juble for. Klapp på skulderen til meg! Det var deilig å få på seg noen av buksene som har hatt en lang pause i skapet nå...
Når jeg var ferdig på badet var det to smilende gutter som møtte meg i hver sin seng og som var i perlehumør. De skjønte fort at vi skulle ut av huset, for mens vi ventet på at grøten skulle bli spiseklar pakket jeg stelleveska så vi skulle bli klare for åpen barnehage.

Så fort vi kom innenfor dørene på åpen barnehage kastet guttene seg over lekene de fant og storkoste seg!

Emil koste seg med popp-up-leken de har der nede. Han er like fascinert hver gang han finner denne leken og kan sitte lenge med den før han mister interessen.

Haakon var på ballongjakt og syns det var utrolig spennende å ta på de. Hver gang han fikk tak i en spratt den videre og han krabbet etter i full iver.

Her har de såvidt tid til å hilse på hverandre på veien.

Hoppedyret var spennende for alle! Jeg tror vi voksne syns det var like gøy som ungene og jeg kan love at hadde de hatt en i min størrelse hadde jeg storkost meg!!!

Vel hjemme ble guttene lei og kjedet seg fort. Det er ikke lett å fenge oppmerksomheten deres i stua her og jeg ønsker heller ikke å ha gutter som ikke klarer å aktivisere seg selv... Men med litt kreativitet, to baller, en vannflaske, en støvsuger, en tallmatte og en GOD porsjon tålmodighet kommer man langt!
Her jobber Emil hardt for å klare å reise seg opp på to ben ved hjelp av stuebordet, og han blir SINT og lei seg når det ikke går...

2 kommentarer:

  1. så flink du er søs, 4 kg er mye!! men du må slutte å ta bodyene utenpå strømpebuksa til guttene, her må tante være litt motepoliti=)

    SvarSlett
  2. Hehe, motepolitiet hadde nok skjønt hvorfor det ble gjort når de så at vi skulle ut! Om jeg ikke gjør det da så glir strømpebuksene fort ned under ullbuksa pluss at kanten på strømpebuksa stikker langt opp over kanten på ullbuksa. Derfor der den sånn, når vi ikke trenger tenke på det så er alltid strømpebuksa utenpå, ellers åpner de små bøllene bodyene selv! Og da vet man aldri hvor det blir av bleiene til slutt...

    SvarSlett