søndag 31. juli 2011

Badetur på Kongsberg

Lørdag morgen var det "good morning shunshine" da jeg hadde en frisørtime hos B:azar klokka 9.00. Endelig skulle jeg få klipt meg etter nesten ett år! Det var herlig å få bort masse hår og få formet det hele litt og etterpå ble det en liten tur innom Stortorvet for å titte på salget.
SÅ var det ENDELIG tid for badetur! Onkel og pappa var spesielt ivrige og tok med seg bøllene på tur til bestefars Rimi-butikk, boller, Solrik og kjeks er obligatorisk på strandtur!


Knoll & Tott er i hundre og koser seg veldig når klærne faller av og de kan kose seg i vannkanten.

Pappa og mamma koser seg i vannet mens bestemor, tante og onkel passer gutta. De står storøyde inne på land og lurer på hva i alle dager mamma og pappa skal ute i vannet etter??


Etter lek er det tid for mat og polarbrød og smøreost smaker!


Hvilestund.
Haakon sovner, mens Emil holder koken! Han får med seg pappa på en flott gåtur på stiene rundt oss!
Langt om lenge våkner Haakon opp og hva er det han får se???!!?

Emil koser seg med onkel, pappa og mamma ute i vannet. GALSKAP!

Enda større galskap er det når mamma tar med Haakon ut i vannet istedet for Emil. Haakon liker det IKKE!

Emil skjønner ikke helt hvorfor han skal være på land når Haakon er med ut i vannet og flørter med tante til han får lurt henne med seg ut i vannet til de andre!

Så er begge gutta, tante, onkel, pappa og mamma samlet i vannet. Emil er i storform, men Haakon er ikke overbevist... Han får med seg pappa og tante på land mens onkel og mamma blir igjen med Emil, han vil plaske, vanne onkel, leke og gliser fra øre til øre i skrekkblandet fryd mens han klamrer seg fast til mamma!

Vel hjemme igjen hos bestemor var det godt med middag, og både taco og grillpølser står på menyen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar