tirsdag 2. august 2011

Årets varmeste søndag

Helgen var målt til årets varmeste helg hittil i år, vi er glade vi kunne nyte dagene på Kongsberg!

Gutta og onkel starter dagen sammen med kaffe til onkel og sauen Shawn på pc-en.
Frokost på terrassen!




Etter frokosten finner gutta og bestemor en lekeplass i nærheten og onkel, bestefar, pappa og mamma følger etter. Det er varmt og lufta står nesten stille, men litt lek får vi til før varmen slår oss alle ut og vi trekker inn i skyggene for å fylle på med litt kaldt vann.


Haakon forsøker å fange pusen inne i buskene!




Tante og mamma soler seg og pappa og onkel får hjelp av Emil til å fylle vann i bassenget!
Nå skal det bli action!


Haakon koser seg med is i vogna mens badevannet blir klart. Emil løper rundt og hjelper til og bestefar forsøker å få inn noen blinkskudd med fotoapparatet.


Badetid!
Etter besøket til stranda i går har Emil blitt skikkelig tøff. Han legger seg på magen i bassenget og spruter vann runt til alle kanter. Haakon er litt roligere og legger seg IKKE ned på magen. Han tusler i stedet rundt som Makka Pakka og vasker både leker og Emil med en klut!
Pause og tid for litt kos i sola! Emil spretter opp på mammas mage og er litt kald etter å ha kommet rett ut av bassenget og bort til meg som har ligget i sola en stund.


Så er det tid for å vinke til tante og onkel. De skal tilbake til Oslo etter en koselig helg på Kongsberg og gutta roper "hadet" og vinker. Når bilen har kjørt tar Emil seg tid til å forklare Christopher at nå har tante og onkel kjørt bilen hjem. 

En herlig og varm helg er over og vi er tilbake til hverdagen. Jobb for voksne og barnehage for guttene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar