fredag 29. juli 2011

Utflukt!

Vi hadde planen klar, på dagens meny sto bytur og avreise til Kongsberg. Vi tok t-banen ned til sentrum for å treffe onkel og tante og til guttenes store glede skulle resten av dagen tilbringes sammen med de!

Gutta og jeg er ute i god tid og venter på tante og onkel på Jernbanetorget og her kom det MANGE t-baner!


Haakon og onkel er på oppdagelsesferd i nærheten av Domkirken og jammen kjører ikke trikken forbi!
Det var en veldig spesiell følelse å komme til Domkirken. Mange mennesker la på friske blomster, de var tydelig alvorstynget og flere lot tårene renne. Det hersket en underlig og høytidelig stemning her og til tross for de store folkemengdene var det påfallende stille rundt plassen. På motsatt side av veien sto det plassert biler fra ulike nyhetsbyråer fra flere land og følelsen av uvirkelighet var sterk.
Onkel tar gutta så tante og mamma får shoppet litt, han er glad for å slippe butikkene og tar gjerne ansvar for to Gilberter og is-spising!
Etter et kort "pit-stop" hos onkel og tante med påfyll av rundstykker og saft kommer pappa å henter oss og turen går til bestemor og bestefar på Kongsberg. Vi rekker knapt å stoppe bilen før Haakon vrir seg i setet og skal teste ut sparkesykkelen sin, denne MÅ bestemor se!
Guttene er superfornøyde og venter spent, de har fått beskjed om at det står grillpølser på menyen!Etter middagen henter bestemor frem badebaljene og guttene synes det var supertøft at onkel var med!Badenymfe!
Vi gleder oss til morgendagen! Spesielt jeg som endelig skal få klipt meg hos frisøren!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar