lørdag 7. april 2012

Påskebesøk av tante og onkel

Skjærtorsdagen kom tante og onkel på besøk. Gutta var i hundre og hadde gledet seg flere dager i forveien! At pappa forsvant på tur til Sverige med bestefar var helt greit når de visste at tante og onkel var på vei:Første stopp på lekeplassen er huskene! Den gjeveste huske er  babyhuska... 

Mens Emil og tante bruker huska tusler Haakon og onkel bort for å klatre litt.  Haakon synes det var litt høyt opp, men onkel tør å klatre helt til topps! 


Onkel begynner å balansere rundt kanten på sandkassa og Emil får et lurt glimt i øyet, han løper bort og dytter onkel ned av kanten!Emil blir litt kald på hendene etter en klatretur i treet og må låne onkel sine vanter litt!

Resten av dagen var det full rulle på trampolina med onkel mens tante var kokk på kjøkkenet. Hun disket opp med deilig lamme-middag med tilbehør. Dessert ble det også, en god fruktsalat med vanilje kesam og revet mørk sjokolade. 
Etter gutta hadde lagt seg var det duket for kortspill, sjokolade og ostepop. Det er ikke påske uten en omgang med kortstokken. Stian lå lenge an til å tape, men vant etter vi andre måtte telle fullt i siste runde!

Vi takker for et herlig besøk og ønsker absolutt velkommen tilbake!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar