søndag 4. mars 2012

Med gubben avgårde på tur...

...koser gutta seg hjemme med mamma en lørdag. En rolig start på dagen er herlig, og vi daffer en liten stund i pysj og morgenkåpe. DVD-hylla er populær, og en grei måte å våkne på. Gutta velger seg en tegnefilm, får frokosten servert i stua og jeg kan få i meg litt kaffe og kvikne til. Alle tre er godt fornøyde!

Vi hadde en avtale med familien Haugvik og begynte etterhvert å stelle oss for å komme ut døra. Litt forsinket ble vi, både pga litt egling, men også fordi vi ventet på hjemmelagede matmuffins som sto i ovnen. Så bar det avsted til Bakkedalen for å leke med Julian!








Det var en herlig stund i banehagen. Vi hadde med sparkesykler og storkoste oss! Plassen i barnehagen var nesten fri for grus og stein og gutta jublet av fryd ned den lille kneika fra småbarnsavdelingen. Sola var ikke helt med oss og det ble raskt litt kjølig. Så etter en stund brøt vi opp og takket for koselig selskap. Så satte vi kursen mot kiwi, gutta boys og mamma skulle handle.

Vel hjemme fra playdate og butikktur fant vi frem feiekosten og tok fatt på terrassen. Vi fikk sopt bort alle spor av vinter og gammelt juletre og fant frem sklia. Gutta lekte og koste seg mens jeg nøt årets første "solveggen på terrassen"-øyelikk.  Tenk at man kan lukte våren allerede i starten av mars, luksus!





En herlig dag med gutta mine og sola!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar