fredag 20. januar 2012

Vintermoro!

Forrige søndag våknet gutta opp, spente og forventningsfulle. De husket hvem som overnattet på naborommet, nemlig tante og onkel! Emil våknet først. En lang stund lå han i senga og sang for seg selv før han ble utålmodig. Til slutt måtte Haakon vekkes. Emil fiksa det lett, og heldigvis våknet Haakon ganske så fornøyd, vekking til tross! Etter en liten stund dyttet Haakon Emil foran seg ut i gangen og ga han beskjed om hva som skulle skje:
Emil banker forsiktig på døra hvor tante og onkel sov og ventet spent.. Og for en lykke!!! Onkel var VÅKEN!
Det ble en herlig morgen. For et par foreldre som mer enn gjerne lot tante og onkel ta seg av morgenstellet og benyttet anledningen til å sove litt lengre. Ikke minst var det en strålene morgen for gutta, de fikk stå opp med verdens beste onkel og tante og fikk full oppmerksomhet.

Tante og Emil har bygget en flott bro til tog banen og Emil er lokfører!
Etter en herlig start på dagen skal tante og onkel videre, med ski i bilen og kjøreanvisningene klare setter de kursen mot Sjonken i Nannestad.
Vi gjør oss også klare, vi skal nemlig besøke farfar og farmor!


Gutta henger på gjerdet og vinker "hadet" til onkel og tantes bil lenge etter den har kjørt!
Gutta koste seg ute på rattkjelkene, mamma løp etter med kamera og pappa fikk streng beskjed av guttene om fart, løp og mye moro!

Etter en herlig lekestund ute var det to fornøyde gutter som kom inn til farmor og fikk varme seg på blåbær og kose seg under strikketeppet i stolen!
Verdens beste gutter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar