tirsdag 15. november 2011

"Flytte Kløfta!"

Guttene har snakket mye om flyttingen, kanskje de har hørt på mamma og pappa som har gledet seg lenge? Fra fredag til lørdag var de på overnatting hos tante Heidi, pappa og mamma sjauet, bar, malte og ryddet mens vi hadde "hendene fri"! Fredag kveld tok vi en ørliten pause og ble invitert til gode venner på pizza og øl, luksus!
Lørdagen var den store flyttedagen. Det var stort oppmøte på Trosterud, fra Sigdal kom onkelen min, fra Kongsberg kom mamma, Erling og Tonje og fra Tøyen kom tante Wenche og onkel Stian. Med kassebil, to hengere og to personbiler ble leiligheten i Oslo tømt. Etter en fartsfylt dag reiste tante Wenche og jeg for å hente gutta mens mannfolka reiste til Myrhaug for å hente resten av sakene vi hadde satt bort der (hurra, garnet mitt er i hus igjen!!!).

Etter en lang dag sovnet gutta på nytt rom og vi voksne satte oss ned med sen kveldstapas. Godt fornøyd med dagens innsats og klare for ny dyst på søndag.

Søndagen var Wenche frokostsjef på kjøkkenet og serverte kaffe, egg og bacon. Etter en slik start på dagen var vi klare for ny arbeidsøkt! Tante og onkel tok med seg bøllene ut på tokt i nærområdet for å bli kjent:


På vei ut døra i det nye hjemmet vårt!
Emil koser seg på sin nye bestevenn! Og hjelmen er på, den skal ikke av...





Så går veien videre for å se den nye barnehagen gutta skal starte opp i: Kløftahallen barnehage!






Etter en herlig tur på nye trakter ble det kjølig, og gutta kommer tilbake med tante og onkel. Det er tid for å leke inne!

Middagstid!
På menyen sto julepølser, medistekaker, surkål, rødkål og rotmos.

Etter middagen fikk vi hjelp av tante og fant frem maskinen, nå skulle guttene klippes!



Hårklipp, badetid og tannpuss!

Emil koser seg med litt onkeltid på sengekanten mens Haakon bader.

Det å si natta til tante og onkel var IKKE gøy, Haakon vil ikke at de skal reise hjem igjen! Kanskje de også kan flytte til Kløfta??
Vi takker og bukker for all hjelp vi har fått i forbindelse med flyttingen og lover å be inn til middag og kaffe når vi er skikkelig på plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar