onsdag 19. oktober 2011

Ornitologer to be?

Lørdagen kom med strålende vær og for en gangs skyld var mamma først opp av senga, av oss voksne da vel og merke... Det var duket for temadag hos Tvillingforeldreforeningen og "fra spedbarn til småbarn" var mitt tema. Det ble en givende og flott dag på mange måter, men denne bloggen skal handle om gutta som endelig fikk tatt seg en etterlengtet tur til Østensjøvannet!
Pappa er nok ivrigst i teorien på disse turene, men denne gangen skulle til og med pappas entusiasme blekne i sammenligning med Haakon og Emil sin. De kom nesten ikke ut av bilen før showet startet, parkeringsplassen var nemlig beleiret av flere hundre ender! Det tok tid før pappa klarte å få gutta med seg  to ivrige fugletittere (eller skal vi kalle de fugleskremmere?) videre bort til vannet.





Emil henger skremmende langt over kanten for å titte på fuglene og pappa må passe på så han ikke ramler over!
Pappa har med brød til både ender og gjess og lykken er fullkommen for Emil, Haakon og pappa, de er i fugleparadis!!!
Så finner Haakon svanene...
Emil hiver seg også med og begge vil veldig gjerne mate svanene. Til slutt får svanemor nok, gutta er både høylydte og voldsomme og hun har svanebarn! Hun begynner å hvese og flakse med vingene sine og viser tydelig at hun vil ha de vekk. Gutta synes svanemor blir superkul når hun lager all den tøffe lyden og beveger seg litt og til slutt må pappa passe på så ikke svanemor blir for ilter og lurer med seg gutta videre på runden med fugletitting.
Etter noen herlige timer ved Østensjøvannet vendte gutta nesa hjemover, de ventet besøk av tante og onkel. De hadde vært i London forrige helg og hadde med seg en herlig overraskelse til Emil og Haakon! En 7-pakning med truser!!! Og ikke hvilke som helst truser, men "Lynet-truser"! LYKKE!

Emil får et kraftig anfall av egoisme. Når Haakon får velge seg en truse velger Emil RESTEN! Til slutt er han kledd i egen truse, body, shorts og 6 Lynet-truser! Han sverger, de skal ALDRI av!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar