lørdag 29. oktober 2011

Hopp i havet!

Vi har hatt en fantastisk lørdag! 
En tur innom loppemarked på Vindern ble dessverre en skuffelse, men pølse i lompe hjalp på humøret til alle fire. Heldigvis viste Hopp i havet seg å bli en positiv overraskelse!
Tante og onkel er med og både ballbingen og den gigantiske sklia vekker stor begeistring hos både Haakon og Emil og deres voksenfølge! Det er nesten så vi løper om kapp mot toppen for å skli med gutta...

Haakon og Emil setter seg bak på hver sin sykkel og lurer onkel og tante til å være trekk-hester! Haakon hyler av fryd og latteren sitter løst!
Mamma var ivrigst på trampolina, og synes det var leit at ikke gutta holdt ut lengre enn de gjorde!

Is-pause!

Mamma beviser nok engang at det finnes få steder hvor ikke strikkepinnene kan tas frem...

Så finner pappa og onkel frem krokodillen, og gutta hyler av fryd og løper mot tantes fang når de blir forsøkt spist av det fæle monsteret!

Så var det tid for å sette kursen mot tante og onkel. Vi hadde invitert oss selv på middag. Vi hadde med oss bilen, men gutta skulle ikke være med oss, de skulle være med tante og onkel å kjøre buss!


Vel hjemme hos tante starter galskapen! Etter deilig middag, litt lørdagsgodteri og lek og moro skal tante pynte seg litt før hun skal ut med gode venner. Når gutta får øye på det vil de også pynte seg! Emil er ivrigst og får seg voks i håret, litt av onkels parfyme, lipgloss av tante og til slutt finner han tantes høyhælede sko! Haakon skal ikke være noe dårligere, så tante må finne frem et par sko til så ikke krangelen skal bli for ille...Vi takker tante og onkel for en topp dag, og lover at neste gang vi skal på lignende steder med gutta skal vi passe på å spørre om dere vil være med!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar