tirsdag 2. august 2011

Tilbake til hverdagen

Hverdagen er tilbake, jobb for voksne og barnehage for guttene er i full gang. Det er vanskelig å legge seg om kvelden, det er kvelende varmt for både store og små. 

Tirsdag morgen.
Haakon har startet å få noen meninger om hvilke klær han skal ha på seg. Mandag kveld ville han ikke roe seg før han fikk truse utenpå pysjen!! Han slet en stund med å få den på, men måtte til slutt få litt hjelp. Han var like stolt av påkledningen sin tirsdags morgen og når han fikk litt bolle til frokost var lykken fullkommen!
Emil er også fornøyd med bolle til frokost, men valgte heller solbriller enn truser som tilbehør!



Tirsdag kveld og guttene er i gang med kveldsstellet.
Haakon begynner å kle på seg FØR han kler av seg og blir litt fortvilet når mamma kler av alt sammen igjen! Han har allerede på seg truse og shorts, men trenger absolutt en boxer til på utsiden av det! Emil koser seg med is og har egentlig ikke tid til å skifte.


Etter mye om og men er natt-tøyet endelig på og vi er klare for tannpuss. Nok en gang tar det tid før søvnen innhenter de. Vi klager ikke på varmen, det er deilig med sol og varme! Men jammen er det deilig med barn som legger seg om kvelden og sovner også...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar