lørdag 27. august 2011

En opplevelsesrik søndag

Pappa har "skrekkelig-tidlig-opp-skiftet" denne søndagen og mamma får sove litt lengre. Gutta har planen klar, de hyler og krangler til pappas ører er i ferd med å falle av. På den måten fortsetter ferden raskt UT! Ute er det nemlig mindre krangling og mere lek, og ikke minst får slitne foreldre-ører en ørliten pause fra alle lydene som mirakuløst blir dempet når man kommer ut i fri luft og taket plutselig er høyere enn i stua.


Ut på tur, aldri sur!

Etter en runde på huskene er det tid for en liten lunsj og hva smaker vel bedre enn en formiddagsbolle?
Så setter gutta og jeg kursen mot Tøyen, vi skal møte tante, onkel, bestefar og bestemor! Det blir en halvkald tur i lett yr i sentrum, besteforeldrene ønsker å ta en titt rundt regjerinskvartalet og Domkirken. Det er fortsatt en anderledes stemning der nede og blomster, både gamle og nye, er spredt utover gjerder og avsperringer og ikke minst rundt kirken. Vi glemmer å ta bilder, guttene sovner i vogna si og våkner ikke opp igjen før vi tar t-banen tilbake til Tøyen.

Tante serverer deilig middag og hjemmelaget lav-karbo is til dessert og guttene SPISER!

Etter maten får tante i oppgave å pusse tenner og gutta gaper opp og sier: "Aaaaaaaaa"
Bestemor og bestefar er gode og mette og skjønner ikke hvordan onkel orker å rase slik med bøllene med magen full av mat!!


Emil kaprer onkel, han er verdens beste HOPPEPUTE!

Vi hadde en super dag med alle sammen og pappa fikk gjort det han skulle, nemlig tømme bodene og kjøre innholdet ut til Myrhaug. Vi er klare for å starte med klargjøringen av leiligheten før salg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar