mandag 13. juni 2011

Vestkantgutta

Som antatt var Signe lettere redusert søndag morgen. Etter en hel dag med fest og moro fortjente vår kjære å hvile litt ut. Så jeg , Emil og Haakon pakket sammen litt nødvendigheter og løp mot heisen. Vi skulle ut!

Dagen var ment å starte i barnehagen utenfor blokka. Men når vi åpnet bilen for å ta ut diverse uteleker, streiker guttene. De roper bil og klatrer opp i setene sine når jeg åpner dørene. Så da bærer det avgårde.

Vi passerer Helsfyr, setter kursen over firkantkrysset og passerer Ullevaal sykehus. Så stopper ferden i Tiedemansgate, vi skal i Frognerparken!Hvaskjera?
Etter å ha vinket hadet til et titalls busser, ropt tikkk etter en haug med trikker og sagt hei til en arme med turister, er vi inne i parken. Haakon lurer litt på hva han skal finne på nå.

Gakk,gakk.
Vi tar såklart turen ned til vannet, og stemningen er på topp. Guttene er overbevist om at stokkendene er skrubbsultne

Rosa fartsbølle
Videre inn i parken finner vi en gjenglemt rosa tralle. Emil nekter å dele, til Haakons store fortvilelse. For å roe gemyttene setter vi oss på en benk og nyter lunsjen vår.Vil ha, vil ha!
Vi får raskt besøk av en hettemåkeOg som en overraskelse kommer noen ungjenter bort til oss med smaksprøver fra småfolk. Riskaker, rosiner og eplejuice
Juice it up
Juicen faller i smak


Videre går turen opp til krysset, inn over valkyrien og ned til deli de luca ved westside for kaffe og karbonader. Vi stopper flere steder på veien for å se på folk og røvere, og alle de fine trikkene som passerer oss.

Så finner vi på å ta turen ned til gamle trakter i sporveisgata. I bakgården der hvor jeg og Signe bodde før, ligger det en liten bortgjemt barnehage.


Ekstase
I Rosenborg barnehage står det en rød buss, perfekt utformet for to livlige krabater.
Emil er sjåfør, noe som utrolig nok er helt ok for Haakon.


Tuuuuut!


Til og med pappa får sitte på for en billig penge.

Etter endt lek, setter tvillingene seg i vogna, slitene av all leken, og pappa setter kursen hjemover.
Vel hjemme ringer vi på til Signe, og jammen er ikke mamma også våken! Ikke verst så tidlig på ettermiddagen. Vi spør pent om hun vil være med oss ut, og så er plutselig hele gjengen samlet under sola.


Æsj!
Emil klargjør sklia for bruk. Noen har nemmelig lagt sand i bunnen. Noe så frekt, synes Sprett.Huskestue
Guttene hviner av fryd mens pappa dytter for harde livet.
Og etter litt lek med monstertruckene vinker vi barnehagen, bilene og postkassene god natt.


Hilsen Gutta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar