søndag 3. april 2011

Terrasse-rydding!

Så er vi endelig ferdige med å rydde terrassen, det skal gjøres utvendig renoasjoner av alle terrassene på blokka fra uken og helt til starten av juli! Blokka blir pakket inn i stilaser og plast og det skal legges ny membran på alle terrassegulv og tak og vegger skal males. Resultatet blir sikkert flott, men vi gleder oss ikke til de starter... Dermed gikk forrige søndag med til å kjøre vekk grill, bord, benker og gulv! Da er det godt å ha en hjelpsom svigerfar med henger og en svigemor som disker opp med middag til oss når vi kommer alle fire.

Og som vanlig var det ingen vei utenom, kaninene måtte få besøk før vi gikk inn til farmor!

Haakon og pappa titter inn til Bollegutten.
Emil får hjelp av farfar til å hilse på alle kaninene!
Gutta er i hundre og både Emil, Haakon, bamse og ku storkoser seg og løper mellom burene!
Farfar og pappa åpner og lukker burene til kaninene og gutte følger nøye med...
...og etter noen forsøk får de jammen til å hekte krokene av og på helt på egenhånd! Pass deg, farfar, nå blir det mye jobb fremover når gutte kommer på besøk!
Så er det tid for å snike seg forbi Tia igjen og se hvordan det står til inne hos farmor!

Gutta jubler, farmor hadde bursdagsgave!!!! Papiret flyr til alle kanter og Emil er raskest, han hyler til når han ser hva som er inne i pakken og trippe ved siden av pappa mens han venter på at pappa skal få løs traktoren fra pappen!
To fornøyde gutter med hver sin traktor full av dyr! Traktorene kan synge, blinke med lysene, gå av seg selv og alle dyrene lager hver sin lyd! Gutte elsker de, øra våre er litt mer skeptiske...
Så får pappa i jobb å montere tripp-trapp-stolen farfar og farmor har kjøpt inn til barnebarna sine og Haakon hjelper mer enn gjerne til!
Så er det tid for en test-sitting for å se om pappa har montert forbrett og sitteplate på rette stedet!
Og det er jammen godt Haakon har tid til å hjelpe pappa, for Emil er travelt opptatt med å kjøre traktor!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar