lørdag 23. april 2011

Langfredag i heimen

Fredagen ble tilbragt i og rundt heimen. Mamma hadde bestemt at det skulle ryddes og vaskes i hele leiligheten og pappa ble satt til baderomsvask mens bøllene hjalp mamma å rydde og vaske barnerommet! Sistnevnte aktivitet var utrolig kjedelig i starten og gutta foretrakk litt lek og moro i sofaen.

Hoho! Borte-titt-titt er gøy, alltid!
Så finner guttene noe spennende under ryddingen på barnerommet, nemlig flagg, ryggsekk og vintervotter!
Flaggene er ryddet bort og de varme vottene og luene er fjernet, men ryggsekkene er hellige! Fremover er planen at gutta selv får bære bamse, ku og nisteboks på ryggen til og fra barnehagen.
Så er pappa ferdig med badet og blir jaget på dør sammen med guttene av mamma. Nå er det hennes tur til å gjøre ferdig resten av leiligheten, og da er det best å få ro til å jobbe! Gutta synes det var helt topp og første stopp var huskene i barnehagen.
Emil er igang på sklia, men Haakon mister konsentrasjonen når det kommer en trost forbi. Han tar opp jakten og glemmer alt som har med sklia å gjøre!
Etter en mislykket jakt på trosten tar Haakon fatt på noen balanseøvelser!
Etter en god økt ute i sandkassa er det godt med et bad og i hver sin balje med kopper og øsekar er det helt topp!
Når gutta kommer inn etter utetiden har mamma ryddet vekk nesten alle lekene. Mamma har bestemt at vi fremover skal ha noen leker fremme av gangen og heller rullere på, mindre å rydde og lettere å leke! Gutta finner dyrene i traktoren og har fest i pappas gamle lekehus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar