søndag 28. november 2010

Pinnekjøtt-fest!

Fredagen ringte tante og onkel på døra og med seg hadde de pinnekjøtt! Vi svingte oss rundt og fikk satt kjøttet til koking og mens vi ventet på mat ble det mye oppmerksomhet og lek for guttene.

Det er spent forventning når det begynner å koke i kjelen og enda mer etter et par timer når vi lukter hva som godgjør seg på plata!

Haakon bestemmer seg for å vise frem pusle-kunstene sine og imponerer onkel og tante stort.

Emil benytter sjansen til å lese med tante.

Haakon forsøker å gjemme seg i røret sammen med Flode, kanskje han slipper å legge seg da?

Men gutta må i seng og under kveldsstellet blir tante og pappa mer og mer urolig... Sammen med onkel er de borte på plata og løfter på lokket hvert 5. minutt og synes det tar laaaang tid før mat...

Så blir bestemmelsen tatt, maten er ferdig (den kunne med fordel stått enda litt til spør du meg...). Det er nesten kamp om hvem som får forsyne seg først!

Den tøffeste vinner kampen om førsterette til kjøttet og Stian og Jon Erik må se seg slått på målstreken. De tripper ved siden av og passer på at hun ikke stikker av med alle godbitene!

Til tross for dårlig plassering i køen er smilet fortsatt stort, han har allerede kjempet seg til godt med hjemmelaget kålrabistappe og litt rødkål og mangler bare litt kjøtt. Middagen er klar for å spises!

Maten smakte fortreffelig og vi takker ikke nei til en reprise!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar