mandag 24. mai 2010

Troll i eske

Da går pinsehelgen mot slutten, og det er fortsatt ingen som har forklart meg opphavet med pinsen i mer enn en setning. Men andre pinsedag ble en slapp dag med litt forefallende arbeid. Signe jobbet hjemme, og vi gutta gjorde det beste ut av dagen. Det beste med gårsdagens omgjøring var absolutt den tomme esken som tidligere har vernet printeren mot klåfingra apekatter. Det er ikke alltid de flotte og dyre lekene som faller best i smak, en tomflaske eller et lokk kan gjøre samme nytten.



Ooooh! En et-roms med fjordutsikt. Haakon er helt forgapt.



Emil venter på en sjanse til å bli husokkupant. Men Haakon nekter å komme ut.


Etter lunsj tar guttene en lur på balkongen. Haakon er først våken og streifer litt hvileløs rundt i leiligheten mens han leiter etter Emil. Hvor har han gjort av seg?


Nei!
Haakon har oppdaget at Emil ligger i trillen sin på balkongen fortsatt, og sover med døren lukket.
Haakon banker på døra, prøver å presse den opp med makt, før han er så sint at han legger seg rett ned og uler. Han er skikkelig, skikkelig sint, Emil skal leke!


Haakon er utslitt.


Heldigvis har pappa mais.


Sprett har våknet, og har fått sin egen andel av maisen.

Etterhvert ble mamma lei av at gutta krabbet rundt beina hennes, stjal penner og papirer, og hylte og lo. Vi var også litt lei en arbeidende mamma, kjedelige mamma.
Vi tok derfor med oss yttertøy og satte kursen mot nye lekeplasser. Steinar og Mathea ble også med på kort varsel, og etter noen forsøk endte vi opp på en barnehage på Lindeberg.


Tommelen opp for huskene. Terningkast 6.
Emil er først i ventekøen, Steinar nummer to.


Tilslutt rir bandidosene inn i solnedgangen med nye utfordringer i vente.

Dagens sitat: Havregrøt er namnam(endelig) og sovende Emiler er bæsj.


Hilsen gutta



1 kommentar:

  1. Hei =) Kjempe søt blogg! Morsomt å følge med! =) Siden du lurer skal jeg fortelle det jeg veit om Pinsen! =) Vi har nettopp hatt om den i femteklasse! =) Pinsen er 50 dager etter påske, det er da disiplene til Jesus tok i mot den Hellige Ånd! Og det er kirkens bursdag! =) Det er vel stort sett det, i korte trekk! he he =)
    Hadde vært kos å treffes en dag! =)
    Klem fra Siw =)

    SvarSlett