søndag 23. mai 2010

Hurra!!! Tante er her!

I går fikk jeg sove en liten time lengre enn Mr. JE. Han hadde sendt inn søknad om å reise på fisketur og fått den innvilget mot at han sto opp med guttene.
Ferdig pakket og klar for fisketur ble det avskjed i gangen med guttene og meg. Vi fikk klemmer og ønsker om en flott dag og han forsvant glad ut av døra. Men gleden ble kortvarig, for idet Haakon skjønte at pappa skulle reise UTEN han, ja da ble det KRISE!!!
Pappa hørte gråten helt ned i 1. etg. og ringte fra bilen for å høre om det gikk bra med guttene sine. Jeg kunne flirende fortelle at han hadde blitt glemt til fordel for halvannen marie-kjeks...


Så var det bare å vente på tante og onkel, de hadde lovet å komme en tur! Ventetiden ble brukt på beste måte i sofaen, turning der er nemlig en av de beste tingene guttene vet om dagen!

SÅ kom endelig tante og onkel! Emil kapret tante i gangen og smilte fra øre til øre. Dermed strakte Haakon hendene mot onkel for å bli tatt opp, men så fort de kom inn i stua lente han seg kjapt over mot tante med armene mot henne og ropte: "Der!". 
Dermed ble det som det pleier, Haakon og tante, Emil og onkel! Etter en liten stund med fart og spenning reiste onkel videre til sin event i parken mens gutta tok med tante og mamma ut på lekeplassen!

Lekkert er det IKKE! Men siden dette er de eneste vårluene vi fant fra i fjor var det bare sånn det ble... 


Dumpa var kjempespennende!

Haakon holder seg fast så godt han kan og er dypt konsentrert!


Emil likte godt å skli og ville gjerne prøve en gang til!

Etter litt tid ute i sanda var det på tide med et bad! Og Haakon oppdaget at tantes føtter også trengte en vask! Fysj, så møkkete, tenkte han nok for han var raskt oppe med kluten og vasket så godt han kunne mens tante flirte og lo. Emil satt trygt på tantes fang, allerede ikledd pysjen sin.

Vi takker tante for noen flotte timer, det var koselig å tilbringe ettermiddagen og kvelden sammen!

Hilsen Knoll & Tott og Signe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar