tirsdag 20. april 2010

Sykt kjedelig

Etter en super helg så vi gutta frem til en ny fartsfylt uke. Guttene liker selskap av andre, det skal skje noe hele tiden. Hjemme bra , med selskap, men borte best. Derfor hadde vi lagt planer for å dekke opp hele uken. Men sent på søndag ble Emil syk, og kastet opp flere ganger i løpet av kvelden og natten. Haakon var frisk som en fisk på mandag, og syntes det var svært kjedelig å droppe åpen barnehage. Og når Emil var redusert og sov stort sett hele dagen, var kjedsomheten nesten ikke til å bære. Alene med kjedelige pappa en hel dag! Arrgh.Verdens beste Emil prøver å holde seg våken. Men Bamse og Emil legger seg før frokostgrøt. Bamse har tross alt vært oppe mesteparten av natten.

Haakon dør av kjedsomhet! Her er det kjedelig!

Her er det kjedelig!

Kjeeedeeeliiiiig!

Skal ikke Emil stå opp nå?

Emil har ikke blitt en flodhest, neida. Det er Flode som hjelper til ved middagen. Flodhester kan også bli skrubbsultne. Haakon synes selskapet er kjedelig, Flode ler jo ikke tilbake når han gjør grimaser og spytter ut maten sin igjen.

Dagen og natten går og vi vet hva som kommer til å skje.Emil føler seg bedre og bedre, og våkner opp ganske opplagt tirsdag morgen. Haakon på sin side, er bleik om nebbet og mer stille enn vanlig. Før frokosten er ferdig har Bulle kastet opp tre ganger både på seg selv og på pappa.

Emil "hjelper" Haakon med stableboksene. Haakon er glad for at han endelig har noen å leke med.

Endelig kommer mamma hjem. Med litt kos og ku blir alt litt bedre.

Vi håper på en bedre morgendag og mindre oppkast på pappa.

Hilsen gutta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar