søndag 18. april 2010

Bursdagsfest!

Vi har hatt en flott helg så langt og kost oss med besøk av tante og onkel på Tøyen og søndagen kommer bestemor og bestefar fra Kongsberg. I går var vi bedt i bursdagsselskap alle fire til Mathias, Mia og Mali. Guttene var i hundre da yttertøyet kom frem og vogna ble gjort klar.


Vel fremme hos Helena og jentene var festen allerede godt i gang og stemninga var høy!

Helena hadde laget fantastisk pastasaus og store og små var godt fornøyde med kokken.
Her er bursdagsgutten, Mathias, sammen med mammaen sin. Han koser seg med god mat og trives godt i rosa Hello Kitty smekke!


Her koser gutta boys seg med maten. Emil var sliten og trøtt og måtte legge seg før han var ferdig, noe som passet Haakon perfekt! Da fikk han jo ha den elskede pappaen sin helt for seg selv!

Bursdagsgutten pakker opp gaven fra oss, han var skikkelig flink og fikk revet av nesten alt papiret helt uten hjelp! Pakken inneholdt en løve og en traktor og så ut til å falle i smak.
Så var det bursdagsjentene sin tur til å åpne sine pakker! Mia og Mali kastet seg over oppgaven med iver og glød og fikk til slutt ut en duplobil og et stabletårn.

Så var det tid for bursdagskake! Sjokolademuffin sene som Mia hadde bakt var utrolig gode og gutta klarte ikke å stå stille et sekund så lenge det var muffins i sikte!

Her var det egentlig Mathias som skulle få smake litt på en muffin, men da kom alle de andre like fort og ville ha en bit de også!

Til slutt fant Haakon ut at muffinsene sto på et fat på stuebordet og gjorde et godt forsøk på å forsyne seg selv!


Så klarte vi endelig å få tatt et gruppebilde! For første gang var alle våkne på likt, ingen syke og alle blide og fornøyde!
Fra venstre: Mali på Saras fang, Mia på Helenas fang, Jorun og Cassandra, Mathea og Camilla, Mathias og Mia og guttene på mitt fang.

Før vi vendte nesa hjemover igjen var det middagstid og mens vi ventet på maten var det gøy å prøve krone og hatt!

Vi takker alle sammen for en flott bursdagsfeiring! Det var veldig hyggelig å treffe dere alle igjen og når man ikke lenger ser ungene daglig er det utrolig som de har vokst og utviklet seg på bare et par uker!

Mange hilsener fra Signe. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar