mandag 1. februar 2010

Vi tester åpen barnehage.

Plutselig er februar her og jeg gleder meg! Det kommer til å bli en flott måned med mange spennende prosjekter og hyggelige begivenheter. Travelt, men bra!
I dag fikk vi endelig somlet oss ut av huset og ned på Miljøhuset, det var på tide å teste ut åpen barnehage.



Guttene var de yngste der, faktisk de eneste som ikke kunne gå. Men sammen er de tøffe og de storkoste seg likevel. Begge to kommer seg frem dit de vil og strekker seg langt for å få tak i de lekene de vil ha! Utrolig nok var det to barn i dag (sikkert 2 og 3 år gamle) som trakk seg og vek til side for Haakon når han ville titte på puslespillene. Tenk at en vennligsinnet plugg på 10 mnd kan skremme vekk barn som er dobbelt så gamle som han når han kommer krabbende for å titte på hva de gjør...



Med 16,5 minusgrader og sur vind blir det kaldt, likevel var det pent! Vi gikk forbi parken på vei hjem og den var dekket av snø og virkelig flott. Vinter er en herlig årstid!

Vel hjemme var det middagstid. Men for første gang fikk guttene dessert før middagen i dag, appelsin og banan gled ned på høykant!



Når maten var ferdig og guttene ventet på en liten vask ble det full krig! De holdt i hverandres smekker og dro så mye de kunne. Begge hylte og jamret seg, men ingen ville gi seg!

Etter middagen var det leketid. Pakken fra Go Boken hadde kommet og det lille trepuslespillet som fulgte med var en vinner. Vi må nok se oss om etter et par puslespill og en putteboks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar