tirsdag 2. februar 2010

Nok en herlig dag!

Etter besøk av tante på søndag har Haakon slitt veldig med å klare å komme seg opp på to ben ved hjelp av stuebordet igjen. Nå har han endelig fått taket på det!



 Det er gull verdt med gode venner, og jeg er bare HELDIG som har så herlige venner! Når man må et ærend der det er umulig å ha med seg trolla på dagtid er det STORT med venner som stiller opp å passer guttene. Tuuuusen takk til Helena, Camilla og Jorun!

Etter å ha vært på vift på egenhånd var det herlig å komme til dekket lunsjbord hos Helena. Og det var godt å høre at guttene hadde oppført seg eksemplarisk og at alt hadde gått bra, det var jo første gang noen andre enn tante og onkel passet de.

Gutta boys koser seg med eple!

Mali og Mia smiler søtt til kamera!


Haakon fant noen flotte kasser han så gjerne ville rydde i og fant ut at det var lettere å gjøre det stående.

Emil koser seg med musikkleken til jentene.

Haakon koser seg på mammas fang!





Flinke gutter klarer selv!


Vel hjemme igjen var det duket for et kveldsbad for bøllene. Emil og Haakon plasket og sølte og koste seg veldig! Haakon fant fort ut at han kunne reise seg på to i badebaljen, til Emils store glede!

Emil ble først ferdig og fikk kose seg på mammas fang mens Haakon plasket videre.

Haakon i farta!


Så var det tannpuss. "Puss, puss så får du et nuss!". Heldigvis elsker begge to å pusse tenner.

Til tross for at pappa var borte helt til sene kvelden pga kurs på jobb har vi jammen klart oss greit i dag, bøllene og jeg. Vi har kost oss på besøk, stusset håret i nakken og badet. I morgen gleder vi oss til besøk av tante og når kvelden kommer reiser vi til bestemor Eva på Kongsberg. Gutta gleder seg til å krabbe rundt på Kongsberg å lage litt jobb for bestemor, nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar