fredag 29. januar 2010

Vår deilige middag i går, vel verdt å prøve!


Biff Creole
300 g biff, 2 stk.
1/2 ss olje
1/2 ts salt
1/4 ts pepper

Creolsk ris
80 g ris, tørr
1 dl reker, rensede
1/2 løk
1 stilk stangselleri
1 paprika grønn
1 båt hvitløk
1 boks tomat hermetisk
1/4 ts cayennepepper


Slik gjør du:
Krydre biffene med salt og pepperkrydder, og stek de i olje til de er medium stekt.
Kok risen etter anvisning på pakken. Bland inn reker eller krepsehaler når risen er ferdig kokt.


Skjær løk, paprika og stilkselleri i biter. Hakk hvitløk og la dette får surre i pannen sammen med biffen de par siste minuttene. Tilsett hakkede tomater og smak til med kajennepepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar