Biff Creole 300 g biff, 2 stk. 1/2 ss olje 1/2 ts salt 1/4 ts pepper Creolsk ris 80 g ris, tørr 1 dl reker, rensede 1/2 løk 1 stilk stangselleri 1 paprika grønn 1 båt hvitløk 1 boks tomat hermetisk 1/4 ts cayennepepper |
|
|
Slik gjør du: Krydre biffene med salt og pepperkrydder, og stek de i olje til de er medium stekt. Kok risen etter anvisning på pakken. Bland inn reker eller krepsehaler når risen er ferdig kokt. Skjær løk, paprika og stilkselleri i biter. Hakk hvitløk og la dette får surre i pannen sammen med biffen de par siste minuttene. Tilsett hakkede tomater og smak til med kajennepepper. |
fredag 29. januar 2010
Vår deilige middag i går, vel verdt å prøve!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar