søndag 31. januar 2010

Så er siste helgen i januar snart over.

Helga har gått SÅ fort! Lørdagen var det min tur til å sove ut litt, det er deilig å få ligge noen timer ekstra under dyna i ro og fred. Gutta og pappa sto opp og hadde laget et flott lite kaos på stua når jeg kom! Guttene hadde benyttet anledningen til å dra alt utover og hadde fullstendig overmannet pappa ved å rote i hver sin retning i stua.

Det ble ryddetid når jeg sto opp og lunsjtid for guttene. Mens de venter på selve brødskiva tygger de på hver sin skorpebit. Spesielt Haakon syns det er kjempegodt med skorpe! Han spiser gjerne sin egen og det som blir igjen av Emil sin.

Så reiste vi på besøk til farmor og farfar på Myrhaug. Når vi kom frem reiste vi rett ned å tittet etter kaninene. Her ser Emil og pappa på Gulliver.

Farfar og Haakon sjekket at de Franske Vedderne hadde det bra. Haakon smilte stort og syns det var kjempespennende å se på alle kaninene som hoppet rundt inne i burene sine.

Her har jeg fått ut Gulliver og koser litt med han. Flotte, fine kosekaninen vår! Han har blitt litt knoklete over ryggen og roligere enn før, men vi får håpe han kommer seg og blir frisk igjen.


Tussi stortrives i låven og er på evig jakt etter mus.

Vel inne var det på tide å hilse skikkelig på farmor. Her koser Emil seg med å titte på fisken i akvariet. Han ler og peker og satt rolig mye lengre enn han vanligvis har tid til!

Den store favoritten hos guttene var Tussi! Begge to ELSKET henne og fulgte etter henne så fort de hadde muligheten. Her er det Emil som fant henne under stuebordet.

Tussi og Haakon hilser på hverandre. Det er rart ikke Tussi ble lei den gutten, for uansett hvor hunden gikk fulgte Haakon etter...
Haakon fant også måtskålene til Tussi inne på kjøkkenet. De måtte vi til slutt bare kapitulere og sette bort, fristelsen ble rett og slett for stor!


Så var det tid for mat. Da prøvde vi Sack'n Seat for første gang, de var kjempekjekke! Guttene satt fint i de og fikk være med ved matbordet. De tar jo nesten ikke plass så de er supre å ha med seg når vi skal bort. I tillegg til å sitte pent fikk de smake kokte grønsaker for første gang. Det falt i smak hos begge to og både brokkoli og gulrøtter gled ned på høykant!

Så satte vi kursen hjemover, gubben skulle hjem med guttene og jeg skulle på fest med kollegaer hos søter'n.

Festen er i gang og Anikken og Inger er som alltid i perlehumør!

Ei var mer fornøyd enn alle andre, hun hadde nemlig fått beskjed om at hun som overraskelse skulle få Spaniatur med ei venninne. Blir deilig å få se igjen familien og kjæresten, Anikken?

Henriette og jeg. Det er ingen fest uten jenteprat i sofaen!


Så er det duket for Singstar...

May Helen vs. Henriette, Carola med Fångat av en stormvind!

Her er firkløveret som hadde vært på Harryhandel før på dagen. Nå ville de bli tatt bilde av, men før de rakk å jåle seg til for kamera gikk et vinglass i gulvet og latteren brøt ut!

Ingen som skal si at man ikke kan være sexy når man feier opp knust glass!

Dagen derpå var jeg glad jeg ga meg etter en flaske rød vin. Hodet var litt tungt, men kroppen fungerte fint. Guttene kom inn sammen med pappa og vekte meg når klokka nærmet seg 11 og dagen var igang!
Etter lunsj var det sengetid for guttene igjen og gubben dro frem utstyr og fikk jammen opp tapet i gangen. Da er vi ett skritt nærmere å få ferdigstilt i løpet av våren. Mens han jobbet reiste jeg å hentet Wenche, hun var alene siden Stian jobber helg og syns det var godt med litt selskap.

Haakon benyttet anledningen til å reise seg opp på to ben til stuebordet for første gang. Det er viktig å gjøre litt stas på tante når hun er her!

Eller kanskje det var tantes mat og pappa sin mobil som var det store trekkplasteret for å reise seg opp??

Mens Haakon sto å så lengselsfullt på tantes mat lå Emil under bordet og gjorde seg til for tante han også. Dermed endte det opp med at tante delte med guttene så alle fikk smake fiskekaker!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar