onsdag 27. juli 2011

Kløfta-tur

Tirsdagen var vi syvsovere gutta og jeg, men etter litt somling, frokost og nedpakking av det aller nødvendigste satte vi kursen mot Kløfta. Haakon snakket masse om "Julan" han skulle besøke mens Emil var mer opptatt av "Inda" og at vi faktisk skulle kjøre bil! Linda og Sindre flyttet til Kløfta tidligere i år og promoterer stedet så man nesten mistenker de for å provisjon pr nye innbygger de klarer å headhunte! Men jeg skal gi de rett i at de har funnet seg en liten perle for store og små der ute, og som alltid var det utrolig koselig å nyte en dag med Linda og skravle om alt og ingen ting mens bøllene våre lekte og koste seg.


Julian var godt forberedt på at han skulle få besøk, men ble nok alikevel litt satt ut av at to gutter plutselig tok seg til rette blant hans biler og tog!


Linda hadde pyntet stua med fantastiske liljer.
Vi blir servert hjemmelagede boller med gul- og brunost og guttene jubler om mulig enda høyere da det blir satt juice på bordet. Julian viser stolt frem hjemmebaksten, og med god grunn. De var nydelige!
Så våkner Markus og Kasper opp og holder oss med selskap litt.

Så annonserer mamma at det snart er dags å vende nesa hjemover, kanskje pappa har kommet hjem fra jobb? Haakon tar affære, plukker opp telefonen og forsøker å ringe å høre!

Før avreise rakk vi en caprisonne og alle tre gutta storkoser seg ved benken.

Så tar vi fatt på veien hjemover og gutta synes trappa opp mot  bilen er knallmorsom!
Vi reiser fornøyde og glade hjemover etter en koselig dag og håper vi sees igjen om ikke altfor lenge. Vel fremme på parkeringplassen treffer vi på pappa som tar følge opp i 6 etasje og ettermiddagen er i full gang. Gutta vil leke og ha det gøy med pappa og overlater matlagningen til mamma. Da blir det noe enkelt og greit, nemlig orientalsk gryte, ris og hvitløksbaguetter. Heldigvis falt det i smak for store og små gutter, til tross for mammas noe variable evner på kjøkkenet! 

1 kommentar:

  1. Tusen takk for besøket Signe, Haakon & Emil! Det var utrolig hyggelig, selv om min førstefødte virket nokså uforberedt til tider.. :-/ Håper dere kommer tilbake snart, og håper ihvertfall dere FLYTTER hit snart!! Det hadde bare vært helt fantastisk!! Klem:-D

    SvarSlett