tirsdag 26. juli 2011

Blåmandag!

Mandagen var tøff, pappa hadde første dagen på jobb etter ferien og Emil synes dette var ganske frekt. Han hadde også vært mye våken natt til mandag, så både Emil og mamma var ganske trøtte. En litt dårlig kombinasjon som skulle vise seg å skape trøbbel utover dagen...
Men dagen startet fint med varme rundstykker til frokost etterfulgt av lek og moro i stua en stund.


Gutta bestemmer seg for å leke "hvilestund i sofaen", det er deres eneste mulighet til å lure mamma til å ta frem smokkene! Haakon har lekt seg svett og har revet av seg onepiecen sin og er utrolig stolt over at han har klart å få det til helt selv!


Etter litt lunsj tok vi turen ut til en lekeplass i nærheten og koste oss der, helt til regnet kom! Da ville ikke guttene mer og vi pakket sammen bøtter og spader og satte kursen hjemover igjen. Da startet problemene.... Guttene var IKKE interessert i å gå og jeg SLET med å dytte de opp alle motbakkene fra Trosterud. En totalvekt på nærmere 45-50 kg (om man regner vogn, leker, stelleveske og 2 stk gutter) er tungt og til slutt krevde mamma at de måtte gå litt selv. KRISE!

Haakon er fortvilet, sjokkert og rasende på mamma som satte han ut av vogna og GIKK foran så han måtte gå på egne ben... Begge guttene gråt seg opp de siste bakkene og skulte stygt på meg hver gang jeg forsøkte å komme med en liten peptalk.


Fullstendig utslitt etter en strabasiøs gåtur sovner vi på sofaen alle tre, i påvente av at pappa skal komme hjem. 
Guttene var i ekstase da pappa kom hjem og nøt resten av kvelden sammen med sin store helt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar