torsdag 23. desember 2010

Lille Julaften

Desember har flydd avgårde i rekordfart og plutselig var lille julaften her! Det grøvste av kontorjobben er unnagjort og gutta fikk en velfortjent fridag fra sin barnehage imot å være med i min barnehage, Solemskogen Naturbarnehage. En hel dag sammen med bøllene mine kan ikke annet enn å bli bra på en dag som denne!
Vi kom frem rett i maten og selv om gutta hadde spist frokost ikke lenge før ble de sjeleglad for primskive sammen med de andre ungene. Og for en fryd, en av gutta hadde med seg hjemmelaget kransekake til dessert og alle fikk smake!

Kransekake, så digg!
Emil synes kransekaka var kjempegod og gapte høyt når den gavmilde gutten på 4 år kom og delte ut.
Tid for form og farge og Haakon forsyner seg grovt!
Begge gutta synes fargene var flotte, men tegne med de var litt mindre interessant..
Haakon kaster til slutt alle fargene på gulvet og nekter å rydde opp. Da var Tim artig og satte den strenge reven foran gutten og Haakon ville ikke se på den! Men Haakon fant fort ut at reven ikke var så skummel som han så ut til og han og Emil hadde en real slosskamp om hvem som hadde eneretten på reven!
Fugleplakaten som hang over vasken på kjøkkenet var utrolig spennende og når den kom ned på gulvet tok det virkelig av! Gutta pekte og ropte og lagde fuglelyder alt de var kar om.
Alle gutter og rever trenger en pause og mens Emil benytter den i vinduet der han speider etter bussen kaster Haakon seg over druene.
Etter druene er fortært er Haakon klar for en dans!
Kontoret var for anledningen omgjort til filmfremvisningsarena og store og små koste seg med alt fra Brannmann Sam til Bambi.
Emil lurer med seg mamma for å titte litt på Bambi, men hadde ikke ro i rompa så altfor lenge av gangen...
Gutta koste seg veldig i Solemskogen og stemningen var på topp! Vi takker for en superkoselig dag og ser ikke bort i fra at gutta blir med på besøk igjen om ikke altfor lenge.

Vel hjemme igjen blir vi møtt på parkeringsplassen av farfar, farmor og oldemor! Haakon jubler og løper bort for å ta imot sin elskede farfar!

Haakon kaster seg over huset oldemor hadde med seg, det var like populært for gutta som for pappa. Det var nemlig pappa som fikk det av sin farfar når han var liten og huset har vært bopæl for både bamser, kaniner, GI-Joe og nå BILER!
Så er det på tidet å vise farfar alle puslespillene!
Farmor og oldemor titter på gutta som pusler og synes de er veldig flinke!
Men så er Emil ferdig med puslespill og vil mye heller vise farmor toget i pekeboka si!
Og akkurat da kommer pappa med ferdig Bacalao!
Bacalaoen var en stor suksess og både gjester og små gutter spiser og koser seg!
Så er det oldemor sin tur til å være med å pusle...
...mens Haakon underholdt farmor!
Det var stor stas å kose seg på lille julaften med besøk av farfar, farmor og oldemor og vi ønsker både de og alle dere andre som følger bloggen vår en hjertligelig god og fredfull jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar