mandag 14. juni 2010

Vi trenger nye skilter!


Torsdag 10 Juni våknet gutta opp kvikkere og i bedre form enn på lenge. Hele uken var mer eller mindre gått bort i sykdom, og vi gledet oss til å finne på noe med Steinar og Mathea. Signe var i gang med å ordne seg, og etter å ha sagt hei og ha det til oss gutta forsvant vår kjære ut døren på vei til jobb, uvitende om hva dagen og helgen skulle bringe!.

Trøtt, og med to fult opplagte gutter i hælene, gikk jeg igang med frokosten. Helgen vi hadde ventet på var like rundt hjørnet, og tvillingene skulle på langweekend hos bestemor og bestefar. Brått rives utgangsdøren opp og Signe stormer inn. Rød og helt opplagt illsint kommer hun bannende og lynende inn i stua. Hva har jeg gjort nå??
Etterhvert finner hun ord på frustrasjonen og forteller at skiltene på bilen er borte, begge to! Den bilen som hun trenger for å komme seg på jobb og senere for å få fraktet gutter, og alt som hører til, til besteforeldrene i Kongsberg. Hun ringer Politiet for å forsikre seg om at det ikke er de som har tatt dem, og kaster oss gutta ut døra med frokosten i halsen. Plutselig var hele familien på vei til Grønland for å anmelde tyveriet. Tvillingene jubler, endelig skjer det noe!

"Ææ,ææ"
 Gutta har lært seg å etterligne måker, og Emil gjør et helhjertet forsøk på å kommunisere med duene på Grønland. Dessverre kan ikke duene der måkespråket, eller kanskje de ikke vil snakke med gutta ettersom Onkel Stian er i krig med duene på Tøyen?


Haakon peker og kjefter, mens Emil furter over lite respons fra duene.

Høydepunktet på den kjedelige politistasjonen var imsdal på flaske og gjendekjeks.Heldigvis gikk anmeldelsen ganske fort, og turen fortsatte mot biltilsynet for oss gutta mens mamma prøvde seg på kollektivt til jobb.

 


Men før biltilsynet måtte vi gutta ha litt lunsj. Det var allerede midt på dagen og vi måtte få ordnet bilen samme dag, og som kjent jobber ikke vi gutta godt under press.



Vi rydder opp etter oss, og Emil vasker benken.

Men etter litt kø og venting, får vi beskjed om at vi ikke har med del 2 av vognkortet! Det er da umulig å få gjort noen ting, og vi må ta banen hjem. Nå rekker vi det jo aldri!

Men heldigvis stiller Mathea og Steinar opp, og tilbyr seg å passe tullingene hjemme hos oss mens jeg reiser tilbake til biltilsynet med deres bil. Og vips, så går alt i boks og vi har nye skilter på bilen.


Mount Sokkelest.
Haakon passer på å vise frem klatreegenskapene sine.



For så å ta en seiersdans på toppen.


Mens jeg og Mathea synes det er mest moro med badeballen. Gutta nøyt litt etterlengtet selskap etter en tøff uke.

Så gikk turen videre til Kongsberg


Emil består den medisinske testen.


Bestemor bestemmer!
Vi har ikke rukket å reise før guttene allerede er godt i gang med ostepopen. Det er klart for en super helg for både store og små. 

Vi vil gjerne få takke Steinar, Camilla og Mathea for hjelpen, tror ikke vi hadde fått istand bilen uten deres hjelp.
Takker også bestemor og bestefar, tante og onkel for hjelpen som gjorde turen mulig og for å ha skjemt bort tvillingene til guttenes lykke.

Parisblogg kommer!

Hilsen gutta



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar