onsdag 30. desember 2009

Lille nyttårsaften!

Er det noe som heter lille nyttårsaften? Vel, i dag er det det. Guttene og jeg koste oss hjemme kun i selskap med oss selv for første gang siden før jul! Det var igrunn veldig koselig. Bøllene er i form igjen, bare litt rennende nese som vitner om forkjølelsen som har herjet i heimen de siste dagene.
Tante og onkel må ha gjort en god jobb med å slite de ut i går, for natten har gått bra og natt-terroristene fant nok et annet sted enn oss å angripe i natt! Guttene fikk melka si til vanlig tid og jeg merket ingen ting før gubben kom inn for å ønske meg en god dag før han reiste på jobb. Neste gang jeg åpnet øynene var det til en overraskende hyggelig pludrelyd og latter fra barnerommet. Da satt Haakon i senga si og lo mot Emil og viste frem ku-bamsen sin. Klokka var 09.10!!! Deilig og uvanlig...Emil og Haakon storkoser seg på gulvet med alle lekene sine!Utsikten fra balkongen i dag.


Strømpebuksene på hodet var UTROLIG GØY!
Mamma og Emil ler og koser seg.
Haakon syns også det fantastisk gøy med strømpebuksa på hodet og gjorde seg til så godt han kunne med lyder og rare grimaser!
De måtte til og med ha på strømpebuksene når de skulle spise kveldsgrøten sin!


Haakon er ikke så lett å kle på eller skifte bleier på lengre. Han mener nemlig at alt kan gjøres sittende. Å ligge på ryggen mener han er helt uakseptabelt.Haakon er den nye Elvis!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar