søndag 4. mars 2012

Farvel omgangssyken!

Uken som var fikk en kjedelig start. Natt til mandag kastet Haakon opp og barnehagen ble et uaktuelt alternativ. Første halvdel av dagen var det mamma og gutta boys som skulle holde holde fortet. Det ble en rolig formiddag med film og sofakos for oss. Så var det bare å vente på at pappa kom hjem, resten av halvdelen var hans.
Natt til tirsdagen var det Emil sin tur. Han lå ved siden av mammaen sin hele natta, med et badehåndkle under seg og med bøtte ved siden av sengen. Denne dagen var det pappas tur til å være hjemme med bøllene.
Onsdagen var det mamma sin tur til å være hjemme. Denne dagen var gutta hjemme for at det skulle gå en dag uten symptomer før de kunne tilbake i barnehagen. Men tro meg, de var friske! De var alt for friske til å være hjemme... Nå som de var på tredje dagen hjemme uten annet selskap enn mamma og pappa var tålmodigheten til både liten og stor noe tynnslitt, og vi kan nok ikke kalle dagen en vellykket kosedag. Vi var godt fornøyde alle sammen når vi trygt kunne levere i barnehagen og komme seg på jobb dagen etter!

Men noe godt kom det ut av syke-dagene, vi fikk da ryddet og vasket og sortert litt i alle lekene:



Etter endt økt på onsdag ble steketakken hentet frem og vi gjorde vårt første forsøk på lapper:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar