onsdag 29. februar 2012

Full fart på Heistadmoen!

Etter den store bollebaksten tok vi med oss bestemor og satte kursen mot Heistadmoen. Bilen var fylt av rattkjelker, rompebrett, kakao, pølser og boller. Ingen skal sulte på tur med bestemor! Hvem som gledet seg mest til å spise boller er fortsatt noe uvisst, gutta eller pappaen deres??





Rattkjelken er det første som skal testes ut. Gutta er i 100! Alle tre, faktisk... Pappa kidnapper en av gutta og setter utfor bakken, han sparker i godt med fart og både far og sønn hviner av fryd ned hele bakken og har problemer med å stoppe nede på sletta. Bakken er såpeglatt og kjelkene får en enorm fart! Bestemor og mamma er litt mer forsiktige og synes det hele er litt halvskummelt... Dermed blir pappa den absolutt tøffeste å ake sammen med! Haakon spør etter onkel et par ganger og slår seg til ro med at han får bli med hit å ake "annen dag".



Mamma henter frem rompebrettene og bestemmer at vi å teste de ut. Gutta er ikke overbevist og streiker fort, de forter seg i retning bestemor og roper etter boller!


Emil er super stolt av bokstaven som han (med litt hjelp av mamma) har trillet ut i bolledeig!
Haakon har også laget bokstaven sin, og har allerede tyvstartet på den!
Bestemor og mamma holder pølsevakt ved grillen!









Vi takker bestemor for en fantastisk akedag! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar