fredag 21. oktober 2011

En liten gåtur...

...kan fort by på mange flotte opplevelser og er koselig for både guttene og mamma nå i høstværet. Denne gangen var det på vei hjem fra barnehagen vi tok oss ekstra god tid til å undersøke alt på vår vei!





Det første vi må gjøre er å lete etter steiner som vi kan ploppe med! Haakon og Emil leter etter steiner som ikke er for store og som lager nok lyd til å høre ploppet.


Så er det tid for litt klatring. Både trær og røtter byr på mange flotte utfordringer og gutta forsøker så godt de kan å gjøre det samme som de store gutta i barnehagen gjør!

Haakon er i fyr og flamme! TO BUSSER PASSERER HVERANDRE!

En liten tur innom den flotte hekken, så er vi klare for å gå hjem!
Middagen venter!
Denne dagen blir guttene litt bortskjemt med pølsemiddag og Drømmehagen. 
Haakon har startet å spise opp det han liker minst først. Her gjør han kraftig innhugg i potetmosen først og sparer de deilige pølsene til sist!
En herlig ettermiddag og kveld med bare gutta og mamma, pappa jobbet til langt over leggetid denne kvelden. Men vi vet hvordan vi skal kose oss vi!

2 kommentarer:

  1. Så fine bilda! Sånne daga e så hæli. Sætt litt farge på hverdagen <3

    SvarSlett
  2. Takk! Ja, det er slike dager som får en til å virkelig føle seg som verdens beste mamma. Fornøyde barn, en glad og fornøyd mamma og en stemning som er uvurderlig!

    SvarSlett