onsdag 19. oktober 2011

Dekkskift

Søndagen var satt av til dekkskift og hele familien satte kursen mot farmor og beste hvor dekkene bor. Lønnetrærne til beste lager mye herlig løv og bakken var farget fantastiske farger!


Emil finner raskt kaninburene og gutta plukker litt grønt og setter igang med matingen. Det blåser og vi finner fort ut at det blir litt kaldt ute, vi setter kursen inn for å varme oss!


Guttene storkoser seg med Victoria, og når tegnesakene blir tatt frem står jubelen i taket! Haakon har lært seg å lage rundinger, og han er veldig tydelig på at dette er bokstaven til onkel Stian! (O for onkel).
Så stikker pappa ut igjen, tid for dekkskift.


Haakon hjelper pappa, det er viktig å sjekke at mutterne er riktig strammet!

Emil har funnet hoppetauet og lurer Victoria med seg i en utrolig morsom lek!


Så er det Haakon som titter på Victoria, det hun gjør vil han også prøve! Victoria er fantastisk synes guttene og de forguder søskenbarnet sitt som er tålmodigheten selv når det kommer til å leke med gutta.


Gutta leker med hoppetauet og klarer til slutt å fange Victoria med det, til mye latter og moro!


Så viser Victoria Haakon hvordan han kan bruke tauet til å leke at hun er hest! De løper rundt og rundt og Haakon  ler så han nesten snubler i egne ben.


Guttene får hvert sitt store lønneblad av beste og det utløser nye latterkuler og litt "vafling" rundt ørene med de flotte bladene!
Så er det tid for dekkvask, og der pappa går følger gutta etter!






Så tar Victoria, beste, pappa, Haakon og Emil en liten dugnad i hagen og raker opp litt løv og jammen er ikke gutta heldige og får sitte på med trillebåra når den må tømmes!

2 kommentarer:

  1. Fantastiske bilda! Såg ut som ein perfekt dag for ongan (å voksnan) :-D

    SvarSlett
  2. Takk! Det var en veldig fin dag, og det er ekstra gøy å ta med kamera ut når gutta er blide og fornøyde og været hjelper til med å lage ekstra flotte bilder :-D Neste høst må vi rake løv i EGEN hage :-D

    SvarSlett