søndag 10. juli 2011

Romantisk tur for two!

Søndag 3. juli våknet vi opp, slitne, trøtte og nygifte! Det var tid for morgengaver og jeg fikk en flott liten eske å pakke opp. Der skinte det flott i "a girls best friend" og smilet mitt strålte om kapp med ringen!

Smilet mitt vokste også i takt med spenningen min da det var HANS tur til å åpne SIN morgengave. Pakket pent inn i en hvit liten eske fikk han et lite kort med hjerter på og en utskrift av denne siden. Jeg hadde avtalt med svigerinnen min, Heidi, hun stilte opp som barnevakt og turen til Qality Spa & Resort Holmsbu ble en realitet. Jon Erik ble storfornøyd, og vi kunne begynne å glede oss til en liten utflukt for to, nøyaktig en uke etter bryllupet.

Hotellet var en liten perle av et sted!
Vel fremme koste vi oss med et glass vin og deilig pizza!
Etter mat tar vi oss en rusletur rundt og Jon Erik bestemmer seg for å teste temperaturen i sjøen!
For meg var det mer enn nok å vasse i vannkanten... Det var ikke mange varmegrader i sjøen og jeg er ekstremt pysete!
Men Jon Erik tviholdt på at det ikke var SÅ kaldt! Han kastet t-shorta og hoppet uti, etter ca 3 minutter kom han mer eller mindre blåfrossen opp igjen!
Etter badet tok vi en tur til "sentrum" av Holmsbu og kjøpte oss hver vår deilige italienske is. Jon Erik var i himmelen da han fikk tak i sitron-is, mens jeg holdt meg til caramell og sjokolade-smakene.
Tilbake på hotellet gjør vi oss klare for boblebad og hvitvin!
Med store, gode morgenkåper, velduftene bodylotions og et par timer igjen til middag nyter vi tiden på balkongen.
Jon Erik jobber intenst med å få selvutløseren til å fungere!
Kvelden avsluttes med en deilig tre retters middag. Med kamskjell til forrett, kveite til hovedrett og husets sjokoladekake og jorbærsorbet til dessert ble middagen en absolutt suksess!

Dagen etter våkner vi opp til skyet vær og spredte regnbyger.
Etter en herlig frokost med varme vafler og kaffe på menyen har vi en avtale i spa-avdelingen! Jon Erik har bestilt massasje til seg selv og algeskrubb med massasje til meg.


Det var en fantastisk opplevelse!
Etter behandlingen tok vi det med ro en liten stund før utsjekking. Så avsluttet vi vårt opphold på Holmsbu med en utsøkt lunsj!

Lunsjen besto av ovnsbakt laks, poteter og sandefjordsmør etterfulgt av jordbærsalat til meg og tilslørte bondepiker til Jon Erik!
Så var det tid for å sette kursen mot Skjetten, her var det duket for bursdagsfeiring av Michelle og henting av Haakon og Emil!

Gjensynsgleden var stor og tante Heidi fortalte ivrig i vei! Gutta hadde oppført seg eksemplarisk og sjarmert tante og kusiner i senk!
Til slutt sovner en utslitt Emil på oldemors fang og Haakon døser av på mammas fang. Snart er det tid for hjemveien, badebaljen og senga si!
Vi takker tante Heidi, Jeanette og Michelle for fantastisk hjelp så vi to kunne snike oss unna og nyte hverandre som nygifte!

3 kommentarer:

  1. Så søte dere er :) Ser ut som om dere koste dere ja ;)

    SvarSlett
  2. Ja, vi hadde det helt toppen! Det var også et veldig rolig og koselig sted, og de som jobbet der var veldig hyggelige og serviceinnstilte :-)

    SvarSlett