onsdag 7. juli 2010

Overnattingsbesøk hos tante og onkel på Tøyen!

Mandag morgen sov guttene lenge, de våknet ikke opp før det ringte på dørklokka! Hvem er det som kommer på besøk kl 7.30 om morningen tro?? Guttene ser seg forvirret rundt i senga si og skjønner ingen ting, hva er dette? Men når de ser hvem som kommer inn på soverommet for å ta de opp står jubelen i taket hos Emil! Hurra!!! Det er onkel og tante! Haakon trykker ku inntil seg med smokk i munnen og ser forvirret og trøtt ut, men når tante løfter han opp fra senga løsner smilet også hos denne gutten.

 Og hva er vel bedre enn en start på gulvet sammen med en herlig tøyse-onkel???


Så har endelig Emil våknet skikkelig opp! Han tar tak i gå-bilen sin og farer bortover gangen i stor fart! Tante blir trøtt etter en liten stund og onkel tar showet på egenhånd, kanskje tante kan få sove bittelitegrann på sofaen? Emil vil det anderledes... Så fort han ser tante slukner krabber han opp i sofaen og stikker flere små fingre inn i tantes munn og nese, "Har du tenkt å ligge der da, tante???" Emil skjønner ingen ting!
Til slutt gir Emil seg og slår seg sammen med Haakon og onkel på gulvet. Men etter kort tid må onkel vekke tante, begge guttene sitter i gangen med sandalene i hendene og banker de i utgngsdøra! Onkel tror ganske sikkert guttene vil ut...


Vel ute bærer det på banen til en lekeplass. Her er visst onkel forpliktet til å være med å leke i sandkassa!

For en fantastisk vippe!!! Og det er plass til begge to! Men, onkel, da?? Skal ikke han sette seg ned og være med??

Vel hjemme hos onkel og tante er det på tidet med et bad og guttene tester ut badekaret!

Lesestund har gull i munn! Det er bare en ting som er bedre enn at tante leser, og det er at tante synger! Og med denne sangboken synes guttene de får begge deler på en gang!

Litt sengekos på tirsdag morgen. Guttene viste seg fra sin beste side og sov til godt over sju! Tante måtte til og med be onkel om å liste seg bort til sengene for å sjekke at alt var bra med gullguttene.

Etter frokosten bar det på nytt ut i parken, denne gangen Sofienbergparken! Onkel må være med å leke hele tiden, guttene krever det!


Tunneler og skip er også spennende og Emil viser seg å være den tøffeste denne dagen. Han krabber gjennom røret og er sjefen på skuta!

Det er jammen godt tante har med seg litt lunsj-snacks! Det kommer godt med i sultne små og varme kropper.

Uten mat og drikke duger nemlig helten ikke, og det helt store om dage er due-jakt!




Med så mye sol og varme er det godt tante vet å underholde i skyggen! Bøtte på hodet er alltid like vellykket og guttene gliser og sjarmerer det de kan!

Så utpå ettermiddagen kom mamma og pappa til Tøyen for å hente bøllene sine. Da var det slutt på alle sjarmtoktene og eksemplarisk oppførsel, for når mamma og pappa er tilstedet da er smerteterskelen lav og det jamres over en lav sko!
Vi takker onkel og tante så mye for flott hjelp og guttene takker for en liten pause fra foreldrene sine! Det var en vellykket overnatting og guttene tar gjerne turen igjen ved en senere anledning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar